29/03/2024

Ν. Σοκώλης για GFC 04: «Νοιώθω έτοιμος να δώσω έναν εντυπωσιακό αγώνα»

Στις 18 Μαΐου στο κλουβί του GFC 04 στη Λάρισα ένας από τους κορυφαίους και πιο εντυπωσιακούς mma fighters, o Νίκος Σοκώλης επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από ένα χρόνο απουσίας. Μία περίοδος που σύμφωνα με τον Νίκο, του έδωσε την ευκαιρία να αφοσιωθεί στη δουλειά και να είναι έτοιμος να προσφέρει θέαμα!

Νίκο καλησπέρα, είσαι ένα χρόνο εκτός δράσης από το GFC 03, σε τι κατάσταση είσαι σήμερα;

Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και γυμνάζομαι συνεχώς. Έχω βελτιώσει αρκετά πράγματα σε όλους τους τομείς και νοιώθω και πάλι έτοιμος να δώσω ένα θεαματικό αγώνα. το γεγονός ότι δεν έχω παίξει ένα χρόνο δεν με ενοχλεί καθόλου γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουραστώ και να δουλέψω πράγματα που δεν είχα δουλέψει πριν στην προπόνηση μου

Ο αντίπαλός του είχε παίξει και αυτός τότε, ακριβώς πριν από σένα αν θυμάμαι καλά. Τι ξέρεις γι αυτόν και πως τον βλέπεις σαν μαχητή

Τον είχα δει τότε και μου άρεσε ο αγώνας αυτός. Πιστεύω ότι είναι σκληρός και θα γίνει φοβερός αγώνας μεταξύ μας. Σκοπός μου είναι να χρησιμοποιήσω το striking, αλλά αν πάει το παιχνίδι στο έδαφος έχω πολλές εκπλήξεις για τον αντίπαλο μου. Προπονούμαι με πολύ σκληρούς συναθλητές και για αυτό δεν με αγχώνει καθόλου κανένα είδος παιχνιδιού. Μετά από ένα χρόνο ανυπομονώ να πατήσω μέσα στο κλουβί και να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό.

Πόσο πρόκληση είναι για σένα ότι έχει ήδη κερδίσει μία φορά μέσα στο «σπίτι» σου ουσιαστικά.

Αυτό δεν το σκέφτομαι καθόλου. Το mma είναι απρόβλεπτο και όλα γίνονται. Θέλω να ευχαριστηθώ τον αγώνα και πάντα σκέφτομαι ότι βγαίνω νικητής μετά από μια σκληρή μάχη. Δεν έχει σημασία σε ποιο μέρος μάχεται κανείς, σημασία έχει το αποτέλεσμα να είναι θετικό.

Δείτε τον Νίκο Σοκώλη στο GFC 04 στις 18 Μαΐου