20/04/2024

Ντράγκνεφ – Αναγνωστόπουλος στα Μυρμιδόνια με βλέμμα στα ΜΜΑ rankings

Μια μάχη της οποίας το αποτέλεσμα μπορεί να έχει άμεση επιρροή στα ΜΜΑ rankings του fightsports.gr για την Welterweight κατηγορία, θα πραγματοποιηθεί στα Μυρμιδόνια στις 6 Ιουλίου.

Με την τωρινή κατάταξη ο Θανάσης Ντράγκνεφ βρίσκεται στην 3η θέση και ακόμη και αν χάσει φαίνεται να απίθανο να βγει από τα rankings όμως η θέση παίζεται αφού ο Αναγνωστόπουλος δεν είχε μπει στην πεντάδα λόγω της (τότε) απραξίας του για κάποιο χρονικό διάστημα. Στη θέση του είχε προτιμηθεί ο συναθλητής του στην Hellas Top Team Βαγγελης Σπανιάς που είχε φρέσκη τη νίκη επί του Καρδαμίτση. Παρόλα αυτά ο Αναγνωστόπουλος επανήλθε με νίκη στο Throwdown 3 ενώ έχει και καλό βιογραφικό έχοντας παίξει και με τον Αλέξη Νικολακόπουλο και τον Άγγελο Παπουναισβίλι (κερδίζοντας τον δεύτερο).

Οπότε αν πάρει και τη νίκη απέναντι στον πολύ καλό Ντράγκνεφ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η νέα πεντάδα της κατηγορίας με δεδομένο ότι το νούμερο 4, ο Άγγελος Χριστοδουλίδης και το 5 ο Σπανιάς δεν έχουν παίξει φέτος καθόλου μέχρι στιγμής.

ΥΓ. Να σημειώσουμε ότι η επόμενη ανανέωση των rankings θα γίνει (εκτός απροόπτου) μετά το GFC 6 που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβρη και θα μπορούμε να έχουμε πιο μαζικά αποτελέσματα. Γενικά, εκτός ιδιαίτερων απροόπτων οι αλλαγές θα γίνονται σίγουρα μετά από ειδικευμένα MMA events.