20/04/2024

Να περισώσει την καριέρα του στην middleweight προσπαθεί ο Hendricks

Στις 19 Φεβρουαρίου στο UFC FN 105 ο πρώην πρωταθλητής της welterweight κατηγορίας Johny Hendricks αναμένεται να ντεμπουτάρει στην middleweight κατηγορία κόντρα στον Hector Lombard. 


Σύμφωνα με πολλαπλά δημοσιεύματα από αμερικανικά Μέσα το UFC έχει συμφωνήσει στα πάντα με τους δύο μαχητές που αγνοούν τη νίκη εδώ και πάρα πολύ καιρό για να κοντραριστούν στο σόου του Καναδά.

Ο Lombard δεν κερδίζει από τον Μάρτιο του 2014 και ο Hendricks από τον Μάρτιο του 2015. Ο πρώην πρωταθλητής μάλιστα αντιμετώπισε και πολλά προβλήματα στο κόψιμο των κιλών οπότε η μετακίνηση κατηγορίας ήταν το απαιτούμενο για να περισώσει ο Johny ό,τι μπορεί από την καριέρα του.

Έπειτα από την τελευταία του ήττα κόντρα στον Magny που ο Hendricks δεν ήταν σωστός στα κιλά του είχε δηλώσει στο MMA Fighting: «Οι αγώνες μου στην welterweight τελείωσαν. Θα ανέβω κατηγορία…»

Όσον αφορά τώρα την κάρτα του FN 105 υπενθυμίζουμε πως το event έχει μείνει χωρίς main event καθώς ο Stefan Struve τραυματίστηκε και ο Junior dos Santos περιμένει το UFC να του βρει αντίπαλο, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξέλιξη επί του θέματος.