26/04/2024

«Να γυρίσει στους πραγματικούς της προπονητές η Ronda»

Οι δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης και πρώην συναθλήτρια της Ronda Rousey, Kayla Harrison μίλησε στο TMZ για την πρώην πρωταθλήτρια του UFC και για τους ανθρώπους που την εκμεταλλεύονται. Η Kayla τονίζει επίσης πως ήταν λάθος της Ronda να παίξει για τον τίτλο.


Μία από τις πιο αξιοσέβαστες αθλήτριες στις ΗΠΑ η Kayla Harrison με τα δύο ολυμπιακά μετάλλια και το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Τόκιο ρωτήθηκε από το TMZ για την πρώην συναθλήτρια της και πρώην πρωταθλήτρια του UFC Ronda Rousey.

Η Kayla Harrison που’χει προπονηθεί άπειρες φορές με την ολυμπιονίκη Ronda είπε λίγο πολύ αυτά που λέει και ο κόσμος από την πρώτη κιόλας φορά που η Rousey έδειξε να μην είναι και τόσο… πεινασμένη όπως άλλοτε μέσα στο κλουβί. Να επιστρέψει στους κανονικούς της προπονητές την παρακίνησε η παγκοσμίου βεληνεκούς judoka.

«Πιστεύω πως έχει στο πλευρό της ανθρώπους που δεν τη νοιάζονται πραγματικά. Πρέπει να κάνει την καρδιά της πέτρα και να πάρει αποφάσεις. Ίσως το καλύτερο θα ήταν να γυρίσει στην πρώτη μέρα, να γυρίσει στην οικογένειά της ή στους κανονικούς της προπονητές που την έκαναν επιτυχημένη. Να πάει και να δει πως αυτοί οι άνθρωποι νοιάζονται πραγματικά γι’αυτήν. Όχι σαν αθλήτρια και όχι σαν μια μηχανή που παράγει δολάρια ή σαν ηθοποιό, διασημότητα, αλλά σαν την Ronda.»

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει η Ronda στις μάχες, η Kayla είπε: «Πραγματικά περιμένω να το κάνει. Να επιστρέψει για να εκδικηθεί και να είναι καλύτερη από ποτέ. Δεν περνάω χρόνο μαζί της πλέον και έτσι δεν ξέρω τι κάνει στις προπονήσεις της ή τι έχει στο μυαλό της. Μίλησα μαζί της πριν από μερικές εβδομάδες και φαινόταν καλά με την ιδέα να παίξει. Προσωπικά δεν θα την έβαζα να παίξει αμέσως για τον τίτλο, καταλαβαίνετε…»

Η Harrison εξήγησε το σκεπτικό της παίρνοντας ως παράδειγμα την αγωνιστική περίοδο στο Judo: «Πιθανόν να έπρεπε να κάνει κάποια παιχνίδια για να μπει στο κλίμα και πάλι. Στο judo συμμετέχεις σ’ένα τουρνουά και μπορείς να ξέρεις ότι θα χάσεις, αλλά παράλληλα προπονείσαι συνέχεια για να είσαι έτοιμος για το επόμενο τουρνουά σ’ένα μήνα. Δεν έχω μπροστά μου έναν χρόνο για να σκεφτώ μια ήττα και να χαλάω συνεχώς τον ψυχισμό μου. Νομίζω θα της έκανε καλό να πάρει κι άλλα παιχνίδια πριν το μεγάλο παιχνίδι.»

@rondarousey a#ufc207 #lasvegas @amanda_leoa #pelea#bereavision #rouseynunes #ufc#rondanunes#nunesrousey #bereavisiondeportes #boxing Www.bereavisiontv.com

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης BEREAVISION. TV (@bereavisiondeportes) στις