26/04/2024

Νίκος Σοκώλης: «Σκληρός αντίπαλος στο Cage Survivor 3»

Στο main event του Cage Survivor 3 αυτή την Κυριακή 18 του μήνα στο ΘΕΑ live στην μαρίνα Αλίμου έχουμε την πολύ δυνατή μάχη του Νίκου Σοκώλη με τον Artem Shokalo και η εμφάνισή του κορυφαίου εν Ελλάδι Middleweight είναι ίσως η πιο αναμενόμενη της βραδιάς αφού προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση (και υποταγή της χρονιάς για εμάς) στο GFC 6 και μοιάζει φουριόζος για μεγάλα πράγματα. Δείτε τι δήλωσε για τον αγώνα του στο Cage Survivor 3 αλλά και για την υπογραφή του Τόνυ Χριστοδούλου στο UFC και το τι σημαίνει αυτό για τον ίδιο και όλη την ελληνική ΜΜΑ σκηνή.

1) Νίκο, δεύτερη σερί προετοιμασία για ΜΜΑ μάχη μετά από καιρό και λογικά πρέπει να είσαι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση από πριν ε; Πως πήγε γενικά η προετοιμασία και πως νιώθεις;

Νοιώθω πάρα πολύ καλά, οι προπονήσεις μου είναι σε πολύ καλό ρυθμό και χωρίς τραυματισμούς. Το γεγονός ότι ο αγώνας είναι σε μικρό διάστημα δεν με ενοχλεί καθόλου και ούτε με αγχώνει!

2) Ο αντίπαλος σου είναι έμπειρος μαχητής. Στιλιστικά πιστεύεις ότι έχεις το πάνω χέρι απέναντί του;

Είναι σκληρός αντίπαλος και έχει και ξυλοχωρητικοτητα από ότι έχω παρατηρήσει. Πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα ούτε στο έδαφος ούτε όρθιος. Βέβαια είναι mma και όλα είναι απρόβλεπτα οπότε μπορεί να συμβεί οτιδήποτε!

3) Στο GFC 6 είδαμε μια ωραία υποταγή; Ήρθε η ώρα να δούμε και νοκ άουτ αυτή τη φορά;

Όπως είπα είναι ΜΜΑ. Όπου νιώσω πιο άνετα θα επιμείνω, είτε όρθια είτε έδαφος!!

sokolis

4) Είδαμε φωτογραφίες ότι κάνετε πολλές φορές κοινή προετοιμασία με τον Τόνυ που παίζει μια εβδομάδα μετά από σένα στο UFC! Θέλω ένα σχόλιο για την ευκαιρία αυτή του Τόνυ ο οποίος είναι ένας από τους μαχητές που έχετε αρκετά κοινά στην καριέρα σας, όπως τα GFC 1,2,3. Τώρα που τον βλέπεις να κάνει τόσο σπουδαία προετοιμασία, σου δίνει περισσότερο κίνητρο να ακολουθήσεις και εσύ στον ίδιο δρόμο; Γιατί όλοι οι άνθρωποι του ΜΜΑ στην Ελλάδα πιστεύουν ότι είσαι ένας από αυτούς που μπορούν.

Ο Τόνι είναι πολύ καλός αθλητής, από όσο ξέρω ήταν όνειρο του φτάσει σε τέτοιο event. Είναι σκληρός όσο κι αν δεν του φαίνεται. Πιστεύω θα κάνει καλή εμφάνιση ώστε να ανοίξουν πόρτες και για άλλους αθλητές για τέτοια event.

Σίγουρα κάτι τέτοιο μόνο θετικό κίνητρο μπορεί να είναι. Το ΜΜΑ είναι το μέλλον των μαχητικών αθλημάτων και τέτοια ευκαιρία όπως δίνεται στο Τόνι είναι παράδειγμα αφοσίωσης και επιμονής! Σε αυτό το δρόμο βαδίζω και εγώ και ο καιρός θα δείξει.