26/04/2024

Νίκη για Λασκαρίδη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα MMA

Πρώτη μέρα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΜΜΑ των IMMAF – WMMAA στην Ρώμη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Από την τριμελή  Ελληνική αποστολή σήμερα διαγωνίσθηκε ο Λασκαρίδης Κωνσταντίνος στα -70 κιλά. Αντίπαλος του ο πρωταθλητής από την Αγγλία ο οποίος μοίρασε τον πρώτο γύρο στο κλουβί με τον Έλληνα πρωταθλητή. Ο Άγγλος μπήκε δυνατά στον δεύτερο γύρο με superman punch  και take down  και οδήγησε το παιχνίδι στο έδαφος μέσα στην guard του Λασκαρίδη .

Ψύχραιμος ο αθλητής μας στα χτυπήματα του Άγγλου, τον έβαλε σε τρίγωνο και τον οδήγησε σε υποταγή με πνιγμό παίρνοντας την πρόκριση για τους 16 της κατηγορίας του.

Η Παπασωτηρίου Χριστίνα πέρασε by στον πρώτο γύρο προκρίθηκε στις οκτώ και θα διαγωνισθεί την Παρασκευή. Χρειάζεται νίκη επί της αντιπάλου της από την Φιλανδία ,ώστε να μπει στα μετάλλια.

Η Τσαούση Αριέττα διαγωνιζόμενη στην κατηγορία νέων ανδρών – γυναικών (18-21 χρόνων) θα αγωνισθεί την Κυριακή στον τελικό με αντίπαλο από την Αγγλία. Οι αγώνες διεξάγονται σε ένα υπερσύγχρονο στάδιο με τρεις αγωνιστικούς χώρους – κλουβιά και μεταδίδονται διαδικτυακά  από την :  live on http://immaf.tv».