29/03/2024

Νέο επεισόδιο για το «Dana White: Looking for a Fight» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 3 μήνες, το  UFC αποφάσισε να ανεβάσει το 2ο επεισόδιο της 2ης σεζόν του youtube show «Dana White: Looking for a Fight». 


Όπως είναι εμφανές και από τον τίτλο, σε αυτή την σειρά ο Dana White με 2 κολλητούς του όπως ο Matt Sera και ο Din Thomas γυρνάνε σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ για να παρακολουθήσουν περιφερειακές διοργανώσεις ΜΜΑ και να ανακαλύψουν νέα ταλέντα. Ταυτόχρονα σε κάθε πόλη που πάνε κάνουν και ένα σωρό άλλες δραστηριότητες όπως και δοκιμές των τοπικών φαγητών.

Θεωρώ ότι αυτό το show είναι η καλύτερη ιδέα που είχε το UFC, πολύ καλύτερο πχ από το TUF, και έχει αρκετή πλάκα ενώ έχουν ανακαλύψει έτσι και δύο «αστέρια» , τον Sage Northcutt και τον Mickey Gall.

Όμως θα ήταν ακόμη καλύτερο αν δεν ήταν τόσο «dudes» και «bros» οι τρεις πρωταγωνιστές. Ή για να το πω στα ελληνικά, «κάγκουρες». Ειδικά ο White και ο Serra είναι υπερβολικά όμοιοι μερικές φορές και ας έχουν πλάκα. Θα προτιμούσα να δω τον White με διαφορετικούς μαχητές εν ενεργεία κάθε φορά ή και χωρίς τον Dana White τελείως. Επίσης θα ήταν ωραία αν πήγαιναν και σε άλλες χώρες και αν έβγαζαν επεισόδια πιο συχνά.

Πάντως έχει ακουστεί ότι το show θα προβάλλεται και στο Netflix κάτι που μπορεί να ανεβάσει λίγο την παραγωγή του. Το καινούριο επεισόδιο βγαίνει στις 10 Απριλίου, μέχρι τότε προτείνω να δείτε αυτό που ανακάλυψαν τον Sage Northcut, τον οποίο πριν το ματς κορόιδευαν για τα καρφάκια του και το ken doll image.