29/03/2024

Νέες παραλαβές Grips Athletics στο FightersDome

Τα νέα προϊόντα της κορυφαίας εταιρίας Grips Athletics έφτασαν στο Fightersdome.

Από τα νέα σχεδία ξεχωρίζουν οι εντυπωσιακές Rashguards Wasp σε μπλε χρώμα καθώς και η Armadura μακρυμάνικη σε μαύρο.

Μαζί με τα νέα σχέδια, το Brazilian Jiu-jitsu gi που έκανε αίσθηση με τον συνδυασμό απαράμιλλης ποιότητας, εντυπωσιακού σχεδιασμού και προσιτής τιμής , το πλέον γνωστό στο Ελληνικό κοινό Secret Weapon 2.0 ξαναέρχεται σε όλα τα χρώματα και όλα τα μεγέθη.

Διαλέξτε από Α1 εως Α4 σε όποιο χρώμα προτιμάτε μαύρο,μπλε,άσπρο ή navy blue με την εσωτερική τους επένδυση σε τύπου Ιαπωνικό σχέδιο να προσδίδουν μία ιδιαίτερη εικόνα, καθώς επίσης είναι “pre-shrunk” ώστε να μην μαζεύουν στο πλύσημο για να αποφεύγονται δυσάρεστες εκπλήξεις.

Οι βερμούδες επιστρέφουν και αυτές. Με την άνετη γραμμή τους επιτρέπουν σε αθλητές grappling και mma μεγάλο εύρος κινήσεων, ενώ παράλληλα είναι πολύ ανθεκτικές σε κακουχίες. Περιλαμβάνουν αντιολισθητικό λάστιχο στην μέση για να μην γλιστράει την ώρα της προπόνησης, τετραπλό δέσιμο για μέγιστη εφαρμογή και ανθεκτικό κορδόνι στη μέση. Τα σχέδια που ξεχωρίζουν περισσότερο από κάθε άλλο είναι το Samurai και το Flames, καθώς και τα Camouflage Night και Camouflage Ice.

Όλα τα νέα αυθεντικά προϊόντα της Grips θα τα βρείτε στο www.fightersdome.gr  στις καλύτερες τιμές  της αγοράς,με τα φθηνότερα μεταφορικά για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα.

Κάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook

http://www.facebook.com/FightersDome.Gr

ώστε να μαθαίνετε άμεσα για νέες παραλαβές προϊόντων,διαγωνισμούς και  μεγάλες προσφορές !!

Follow us on Twitter : https://twitter.com/FightersdomeGr

Check us out on Instagram : http://instagram.com/fightersdome

Watch us on Youtube : http://www.youtube.com/channel/UCn7I3hJiklCLK_NBVOvKPdg/feed

FightersDome.Gr

Unique Fighting Sportwear