23/04/2024

Νέα Υόρκη: Όλα τα όπλα στην μάχη για το UFC 205 (BINTEO)

ekptosiTo UFC Mexico πέρασε και τώρα πια μπήκαμε και τυπικά στην αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο UFC 205 του Σαββάτου, όπου η κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση πάει για πρώτη φορά στο «μεγάλο μήλο» και σε ένα από τα πιο θρυλικά, αν όχι το πιο θρυλικό, venue για ζωντανά events σε όλες τις ΗΠΑ, το Madison Square Garden Arena.

Η αναμονή για αυτό το event έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και ήδη όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του UFC Dana White τα έσοδα από τις προπωλήσεις των εισιτηρίων, παρά τις πανάκριβες τιμές, έχουν ήδη σπάσει το ρεκόρ  του συγκεκριμένου χώρου και ήμαστε σίγουροι ότι και οι πωλήσεις των Pay Per View θα κάνουν νέο ρεκόρ, τουλάχιστον για το UFC.

(BTW ακολουθήστε μας στο Instagram!)

Πέρα όμως από την εξαιρετική κάρτα με τους τρεις αγώνες τίτλους και τις high profile μάχες ήδη από τα prelims, η ίδια η πόλη της Νέας Υόρκης παίζει εξίσου ή ακομη και μεγαλύτερο ρόλο. η συγκεκριμένη πόλη είναι κατά πολλούς η πολιτιστική πρωτεύουσα των ΗΠΑ, μια δεξαμενή από πάρα πολλές εθνικότητες που έφτιαξαν το σπίτι τους εκεί, φιλελεύθερη και μαχητική όσο δεν πάει (θα δούμε την μαχητική ιστορία της σε άλλο άρθρο) με εξαιρετική εμπορική σημασία σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για entertaintment. Όμως σε αντίθεση με μια πόλη όπως το Los Angeles, η ΝΥ έχει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα και οι κάτοικοι της νιώθουν περήφανοι που είναι New Yorkers, είτε μένουν στο Bronx είτε στο Manhattan και αυτό το UFC το μυρίστηκε από νωρίς και έβγαλε ότι όπλο είχε στους δρόμους της πόλης για να συνδεθεί με αυτή την ιδιαίτερα ενεργητική και πολυάσχολη κοινότητα.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα βίντεο που έχουν ανεβάσει ως «πρόγευμα» πριν το Σάββατο. Έχω προσθέσει και μερικά από τα βίντεο που έκανε ο Νεο Υορκέζος Ariel Helwani τα προηγούμενα χρόνια.

Και ένα trivia για το τέλος, μπορεί αυτή να είναι η πρώτη φορά που το UFC πάει στην πόλη της Νέας Υόρκης, αλλά στις 8 Σεπτεμβρίου του 1995 με το UFC 7, είχε ήδη πάει στην πολιτεία και στην γειτονική πόλη του Buffalo. Main Event τότε, Ken Shamrock με Oleg Taktarov! 



https://www.youtube.com/watch?v=mkB0jmycTIM