20/04/2024

Νέα τηλεοπτική σειρά με θέμα τις ΜΜΑ!

Μια νέα τηλεοπτική σειρά με υπόβαθρο τις Μικτές Πολεμικές Τέχνες θα προβληθεί σε αμερικάνικο δίκτυο μετά το καλοκαίρι με τίτλο «NAVY st». Το σενάριο μιλάει για ένα ΜΜΑ γυμναστήριο με τίτλο «Navy st Gym» όπου δάσκαλος είναι ο Frank Grillo (Warrior – φωτό), ένας ξεπεσμένος πρώην πρωταθλητής που βλέπει στο πρόσωπο δύο νέων αθλητών την ευκαιρία για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Το ιδιαίτερο είναι ότι ένας από αυτός τους δύο μαχητές είναι ο γιος του προπονητή τον οποίο θα παίξει ο Nick Jonas από τους Jonas Brothers.

Αυτή είναι η δεύτερη σειρά που ανακοινώθηκε πρόσφατα και έχει να κάνει με τις ΜΜΑ. Πριν από λίγο καιρό μάθαμε ότι ο αθλητής του UFC Al Iaquida θα είναι ο πρωταγωνιστής μιας άλλης σειράς, με τίτλο «Choke Artist» που θα τον παρουσιάζει σαν έναν μαθητή κολεγίου στην Νέα Υόρκη που προσπαθεί να αναδειχθεί μέσω της underground MMA σκηνής της πόλης και παρά το γεγονός ότι το άθλημα είναι απαγορευμένο εκεί.

Αν και έχουμε δει πολλές φορές τις ΜΜΑ στην TV σε μορφή ντοκιμαντέρ ή ριάλιτι, μία σειρά είναι κάτι τελείως διαφορετικό, ειδικά αν βγει καλή και «πιάσει».