25/04/2024

Νέα ΜΜΑ διοργάνωση ετοιμάζει ο Nick Diaz!

Μια φήμη που αντιμετωπιζόταν σαν αστείο εδώ και λίγες μέρες φαίνεται να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να γίνει πραγματικότητα. O Nick Diaz ετοιμάζει την δική του ΜΜΑ διοργάνωση! Αρχικά έκανε την εμφάνισή του ένα σάιτ http://nickdiazpromotions.com/ όπου εμφανίζεται για την ώρα ένα λογότυπο με την επωνυμία «WAR mixed martial arts coming soon». Ταυτόχρονα άνοιξε και ένας λογαριασμός στο twitter με τα ίδια στοιχεία. https://twitter.com/nickdiazpromo

Αν και αυτά τα στοιχεία τους από μόνα τους λένε πολλά, το σημαντικότερο από όλα είναι επιβεβαίωση στο mmajunkie.com από την αθλητική επιτροπή της Καλιφόρνια (όπου μένει ο DIAZ) ότι ο μαχητής του UFC έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία έκδοσης άδεια promoter. Μάλιστα αναφέρουν ότι έχει ήδη ξεπεράσει το πρώτο στάδιο αφού το background check που του έγινε γύρισε πίσω καθαρό.

Βέβαια παραμένουν ακόμη αρκετά πράγματα να γίνουν μέχρι να γίνει πραγματικότητα αλλά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Diaz δηλώνει διαχρονικά ότι διαφωνεί σφόδρα με τους ενοποιημένους κανόνες του UFC και με τον τρόπο που οι κριτές κρίνουν μία μάχη. Οπότε από τη μία περιμένουμε να δούμε αν θα προσπαθήσει να εισάγει καινοτομίες από την άλλη αναρωτιόμαστε πως θα καταφέρει αυτό όταν τα event του θα γίνονται υπό τη στέγη της ίδιας ομοσπονδίας με το UFC … αυτή που εφαρμόζει δηλαδή κανόνες και κριτές.

Επίσης θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιμετωπίσει ο Diaz και τις πολλές σχέσεις που έχει μια διοργάνωση με τα media… εκτός βέβαια αν ουσιαστικό παιχνίδι κάνει ο προπονητής και ατζέντης του Cesar Gracie….