28/03/2024

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για το «Diaz VS McGregor II»

Η ρεβάνς του Nate Diaz με τον Conor McGregor μάλλον είναι πιο κοντά απ’ότι πιστεύουμε όλοι μας! Δύο είναι οι ειδήσεις που προκύπτουν μέχρι στιγμής και σας τις μεταφέρουμε.

Σε πρώτη φάση το MMAFighting που αποκάλυψε πρώτο τις σκέψεις του UFC για ρεβάνς των δύο ανδρών μετέφερε πως στο επετειακό «200» το παιχνίδι θα είναι και το main event της συγκεκριμένης βραδιάς του Ιουλίου!

Από εκεί και πέρα το νεότερο για τη ρεβάνς και ίσως το πιο σημαντικό είναι πως οι δύο άντρες έχουν ήδη στα χέρια τους τα συμβόλαια του παιχνιδιού…

Και η τελευταία είδηση περί των συμβολαίων προκύπτει από το έγκυρο MMAFighting. Έως ότου όμως να ανακοινώσει κάτι το UFC, επίσημα, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις εξελίξεις. Ό,τι είναι να γίνει πάντως θα γίνει μέσα στη εβδομάδα λένε οι δημοσιογράφοι στο εξωτερικό, αναμένοντας τις εξελίξεις.

Όσον αφορά άλλες λεπτομέρειες για τη ρεβάνς, ο αγώνας φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί στις 170 lbs. και όχι στις 155 lbs. κατόπιν επιλογής του McGregor ο οποίος «διψάει» σύμφωνα με το ρεπορτάζ για… εκδίκηση και δεν θέλει να αφήσει καμία υπόνοια πως κάνει τις συνθήκες πιο ευνοϊκές γι’αυτόν.

Διαβάστε περισσότερα νέα στο fightsports.gr: 

Τετράδα- φωτιά στο Colosseum!

Ετοιμάζει επιστροφή με Golovkin o Mayweather;

ΣΟΚ: Έβαλαν Μουσουλμάνο μαχητή να πανηγυρίζει κάνοντας το σταυρό του!