19/04/2024

«Μπόμπα» το UFC 217, έκλεισε άλλη μία ματσάρα!

Το UFC 217 που θα γίνει στη Νέα Υόρκη σύμφωνα με τις κινήσεις του κορυφαίου ΜΜΑ promotion του πλανήτη αναμένεται να μας κάνει να περιμένουμε πως και πως το ημερολόγιο να γράψει 4 Νοεμβρίου. 


Ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι προστέθηκε στο UFC 217 που είναι προγραμματισμένο να συμβεί στις 4 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Αφού έχουν ήδη ανακοινωθεί οι αγώνες τίτλου μεταξύ των Bisping – Georges St. Pierre και Cody – Dillashaw, το κορυφαίο ΜΜΑ promotion του κόσμου ανακοίνωσε την επιστροφή του Stephen Thompson.

Ο πρώην διεκδικητής του τίτλου θα κοντραριστεί με τον αξιόμαχο Jorge Masvidal. O «Wonderboy» έχει να μπει στο κλουβί από τη ρεβάνς με τον Woodley τον περασμένο Μάρτιο. Δεν έμεινε εκτός για να συνέλθει από την ήττα του αλλά από έναν τραυματισμό που είχε και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Όσον αφορά τον Masvidal έφτασε πολύ κοντά τον περασμένο Μάιο να γίνει αυτός ο νούμερο ένα διεκδικητής της welterweight, ωστόσο ο Maia τον πέρασε με πλειοψηφική απόφαση και πήρε αυτός την ευκαιρία και την έχασε να υπενθυμίσουμε σ’ ένα καθόλου ενδιαφέρον, από πλευράς θεάματος παιχνίδι…

Το UFC 217 θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου και δεν αποκλείεται εκτός από τα δύο προαναφερθέντα ματς τίτλου να μπει και ένα τρίτο, όπως είχε κάνει το UFC και στο 205 που επίσης έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη.