28/03/2024

Μποξάκι με θρύλους ο St. Pierre

Το αν θα γυρίσει στην ενεργό δράση και συγκεκριμένα στο κλουβί των ΜΜΑ κανείς δεν το ξέρει εκτός από τον ίδιο. Ο Georges St. Pierre είναι μία από τις μεγαλύτερες μαχητικές προσωπικότητες στην ιστορία και αποτελεί είδηση οποιαδήποτε του κίνηση.

Τις τελευταίες ημέρες ο Καναδός πρώην πρωταθλητής του UFC βρίσκεται στο πλευρό του Freddie Roach στο «Wild Card» για να εξασκήσει κι άλλο την πυγμαχία του. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο GSP και ο προπονητής του Pacquiao κι άλλων σπουδαίων πρωταθλητών του μποξ διατηρούν άριστες σχέσεις τόσο σαν φίλοι όσο και σαν συνεργάτες.

Μαζί με τους δύο άντρες όμως βρέθηκε κι εάν ακόμη δυνατό πυγμαχικό δίδυμο. Συγκεκριμένα ο τεράστιος Julio Cesar Chavez που είχε φτάσει το ασύλληπτο πυγμαχικό ρεκόρ των 87 νικών σε ισάριθμους αγώνες στη χρυσή του εποχή με τα του υιού του Julio Cesar Chavez Jr πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της WBC στην middleweight κατηγορία.

Ο GSP στο σχόλιο του γι’αυτή τη συνάντηση έγραψε σε… άπταιστα ισπανικά πως βρίσκεται στο «Wild Card» για προπονήσεις και εκεί συνάντησε τον νεαρό Cesar Chavez και τον θρυλικό πατέρα του από τον οποίο έλαβε πολύ χρήσιμες συμβουλές. Σημείωσε επίσης πως ο πρεσβύτερος βρίσκεται ακόμη σε εξαιρετική κατάσταση…