26/04/2024

Μπιτάκου: «Η πιο ενδιαφέρουσα διοργάνωση στα χρονικά το No Limits 29»

Μια βδομάδα μετά το No Limits 29 όπου με το main event Μάρκου vs Μπιτάκος μονοπώλησε το μαχητικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα για πολλές μέρες και έσπασε, και σε εμάς, όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας και απήχησης, η promoter της διοργάνωσης Γεωργία Μπιτάκου (κεντρική φωτό: Studio Karteris) καταθέτει τον δικό της επίλογο χαρακτηρίζοντας την διοργάνωση ως την πιο ενδιαφέρουσα στα χρονικών των διοργανώσεων στην Ελλάδα ενώ προειδοποιεί για «λαμόγια» και «επιτήδειους»  που «κάνουν αρπαχτές και γκρεμίζουν όσα με πόνο έχουν χτιστεί !». Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:


«Επέλεξα να γράψω το δικό μου επίλογο ..σήμερα , ακριβώς μια εβδομάδα μετά το No Limits «Past vs Future»…

Στα 11 χρόνια του No Limits ,έχω ζήσει sold out 6.500-8.000 θεατών , συγκινήσεις απίστευτες και εμπειρίες μοναδικές !

Όμως το No Limits 29 ήταν ασύγκριτα η πιο έντονα φορτισμένη συναισθηματικά , η πιο παθιασμένη , η πιο ενδιαφέρουσα διοργάνωση στα χρονικά !

Αναμφισβήτητα το χάρισμα των δυο γεννημένων star , Μπιτακου-Μαρκου, να μπορούν να ιντριγκάρουν,να ξεσηκώνουν, να φανατίζουν φίλους και εχθρούς ,ενέπνευσε απίστευτα το έργο μου στην προώθηση του αγώνα !

Γιατί χωρίς έμπνευση , ένας promoter, πέφτει στη δική του μάχη εντελώς άοπλος !

Είχα να κάνω , όπως είπα επανειλημμένως με δυο πραγματικούς πολεμιστές, που πέφτουν στη μάχη , ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ!!!

Σε μια χρεοκοπημένη Ελλάδα , να βγει μια ακριβή και μεγάλη παραγωγή , έμοιαζε ανέφικτο αλλά ρίσκαρα γιατί είχα στη φαρέτρα μου τη μάχη που χαρακτηρίστηκε ιστορική και αποδείχτηκε ότι ήταν !

Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες στο διαδίκτυο , παρακολούθησαν τη συνέντευξη, το debate , τη ζύγιση , τον αγώνα από ερασιτεχνικά και επαγγελματικά βίντεο !

Εταιρείες κολοσσοί στήριξαν την παραγωγή, τα μεγαλύτερα media έγραψαν , σχολίασαν , μετέδωσαν , άνθρωποι που δεν είχαν ξανασχοληθεί έψαχναν εισιτήρια να έρθουν να δουν αυτές τις δυο αδάμαστες δυνάμεις της φύσης, το Ολυμπιακό ΣΤΑΔΙΟ Πυγμαχίας (και όχι κάποιο μπουζουξίδικο ) ήταν κατάμεστο πρωτοφανές για τόσο χαλεπούς καιρούς και η ατμόσφαιρα ισάξια μεγάλων ποδοσφαιρικών ντέρμπι !!

Όλοι μιλάνε για αυτή την μάχη και θα μιλάνε για πολύ καιρό ακόμα χωρίς να μπορέσει και το υπογράφω αυτό …καμία άλλη να προκαλέσει το συγκλονιστικό αυτό απόηχο !

Γιατί; Το έγραψα πιο πάνω …γιατί και οι δυο μπήκαν δίχως αύριο …

Δεν ήταν αγώνας …ήταν ΜΑΧΗ με σεβασμό , αναγνώριση ,τιμή μεταξύ δυο σπουδαίων Ανδρών !!!

Ζω πάνω από δεκαετία αγωνιστικά και τους δυο …ήταν συναισθηματικά φορτισμένοι και οι δυο ..

Ο Μπιτάκος ήθελε να δείξει και το κατάφερε πως ο αληθινός πολεμιστής τελειώνει μόνο ακραία μαχόμενος την καριέρα του , πως ποτέ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω , να πέφτουμε και να σηκωνόμαστε με το κεφάλι ψηλά, επι 25 χρόνια δεν είχε πέσει ποτέ ,μεγάλο το «βάρος» εάν… έπεφτε στον τελευταίο του αγώνα ….και ο Φλοριαν που η υπερήφανη τιμή του δεν θα του επέτρεπε ποτέ να αρνηθεί την πρόκληση , ετοιμάζεται να απογειωθεί διεθνώς … αλλά πως θα χειριζόταν μια ήττα από έναν αντίπαλο που έριχνε αυλαία ;

Ταυτόχρονα η ευθύνη απέναντι στο κοινό τους που ακολουθεί , πιστεύει , εμψυχώνει , φανατίζεται …

Φόβο δεν είδα ποτέ στα μάτια τους , όμως αγωνία , άγχος, πίεση , είδα και πολύ πολύ πολύ σκληρή προετοιμασία ασταμάτητη, εξαντλητική, υπεράνθρωπη πολλές φορές και αναμφίβολα ισοπεδωτική για ένα οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο !!

Μια προετοιμασία που έβγαλαν με πόνο, τραυματισμούς, που εσείς ποτέ δεν μάθατε και αποφασισμένοι πως θα ανέβαιναν και με λιγότερα άκρα εάν χρειαζόταν !

Δεν ήταν εύκολο για μένα να απομονώσω το συναίσθημα που υπήρχε και για τους δυο και να κρατήσω μόνο τον επαγγελματισμό , ήταν ο μόνος δρόμος όμως για να χειριστώ την τεράστια ευθύνη απέναντι σε κοινό , αθλητές, συλλόγους, γονείς , χορηγούς , εργαζόμενους , media !!

Και παράλληλα να …υποβόσκει μια λανθάνουσα εθνική κόντρα που έντεχνα κάποιοι καλλιεργούσαν παρά τις ξεκάθαρες δικές μας τοποθετήσεις και που εάν δεν φρόντιζαν με κάθε τρόπο να διαδώσουν , θα έμενε και κόσμος απέξω το προηγούμενο Σάββατο !!!

Θα κρατήσω για πάντα το αντίο του Σταμάτη με ψυχή και σπασμένη από συγκίνηση φωνή , δεν μου έκανε εντύπωση που με κοψίματα και αίματα ήθελε τρίτο γύρο για να δείξει ακόμα περισσότερο τη ψυχή είναι …θα κρατήσω για πάντα το απίστευτο ήθος του Φλοριαν, την ευφυεια του , το πως γύρισε το παιχνίδι σε αγκώνες, αιφνιδιάζοντας το Μπιτακο , δεν έκανε πίσω λεπτό και θα θυμάμαι για πάντα αυτό το «εμείς πάντα μαζί παίζουμε» που θα πρέπει να έκανε πολλούς να ντραπούν που δεν σεβάστηκαν όσα αυτές οι δυο μεγάλες ψυχές εκπροσωπούν !!!

Να είστε βέβαιοι ότι θα ζήσουμε μεγάλες συγκινήσεις ξανά , αλλά τέτοιου τύπου συγκινήσεις ΟΧΙ δεν θα ξαναζήσουμε γιατί τέτοια ζευγαρώματα ενέργειας και ψυχών συμβαίνουν μια φορά στα 50 χρόνια !!!

Το μοναδικό θέμα που με στεναχώρησε στον αγώνα αυτό , ήταν οι ανεγκέφαλοι που μπήκαν μέσα στον περιφρουρούμενο χώρο, που δεν κατάλαβαν ποτέ σε πόσο μεγάλο κίνδυνο έθεσαν τους δυο αθλητές !!!!

Ήταν μόνοι τους επάνω, χωρίς γωνία γιατί κανείς τους δεν μπορούσε να ακούσει τη γωνία του !!

Οι τύποι που μπήκαν μέσα έπεφταν πάνω στους προπονητές , φώναζαν , παραβίασαν κάθε όριο και δεν θέλω να σκεφτώ για τι άλλο ήταν έτοιμοι !

Οφείλω να ευχαριστήσω ολόψυχα ,το διοργανωτή του σπουδαίου promotion GFC, κ. Γιώργο Βεντουρα, που εάν και ήρθε για να δει τον αγώνα , μπήκε κατευθείαν μπροστά μαζί με συνεργάτες του να προστατέψει τους αθλητές και τη διοργάνωση .Είναι γνωστός ο σεβασμός και η εκτίμηση μου στο πρόσωπο του και στο έργο του και δεν θα ξεχάσω ποτέ την ανθρώπινη και γενναία αντίδραση του.

Ως μοναδική , αξιοπρεπής, φερέγγυα και μεγάλη διοργάνωση στη χώρα , παραδέχομαι μόνο το GFC και καλά θα κάνουν παράγοντες και media να προσέχουν από δω και πέρα ποιους στηρίζουν και προβάλουν γιατί δεν ρισκάρουμε και δεν ματώνουμε οικονομικά για να έρχονται τα συνηθισμένα λαμόγια να «φεσώνουν» την αγορά, να κάνουν αρπαχτές και να γκρεμίζουν όσα με πόνο έχουν χτιστεί !

Όσο για άλλους που με «ξένα κόλυβα» κάνουν τους μεγάλο διοργανωτές και βγάζουν και παιδιά έξω τσάμπα να σκοτώνονται με την υπόσχεση της «πόρτας» που θα ανοίξει αλλά αυτή τελικά μένει κλειδωμένη ή ανοίγει πάντα στο τσάμπα , θα πω πως η Ελλάδα είναι πολύ μικρή αγορά για να μπαίνουν μέσα ξένοι να την καρπώνονται …έχουμε τις δυο δικές μας μεγάλες διοργανώσεις, No Limits , GFC και κάποιες ελάχιστες ποιοτικές μικρότερες δεν υπάρχει χώρος για αλλοδαπούς που γίνονται μάγκες με δικούς μας αθλητές !

Αυτή είναι η γνώμη μου και φυσικά ταξιδεύοντας έξω σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είδα πως οι διοργανωτές συσπειρώνονται και δεν αφήνουν τις χώρες τους βορρά και ξέφραγο αμπελι στις ορέξεις του κάθε επιτήδειου !

Δεν έχουν εξάλλου να μας πουν τίποτα έχουμε αθληταραδες και υψηλού επιπέδου παραγωγή και από τη στιγμή που παρά τα εκατομμύρια που έχουν δεν πληρώνουν όπως πρέπει τους αθλητές μας δεν τους χρειαζόμαστε στην Ελλάδα !

Την προβολή της χώρας μας την εξασφαλίζουμε μόνοι μας …αργήσαμε αλλά εφαρμόσαμε και εδώ το pay per view και ας ήμασταν πιο παλιοί στο χώρο .

Θα συνεχίσω για τα υπόλοιπα παιχνίδια αύριο ξεχωριστά και για όσους με στήριξαν στο δύσκολο αυτό δρόμο που φυσικά θα έχει λαμπρή συνέχεια με νεα δομή νέες συνεργασίες και υψηλότερους στόχους…
Δεν τελείωσε τίποτε …τώρα ξεκινάνε όλα έτσι όπως έπρεπε να έχουν ξεκινήσει από το 2006 που διοργανώθηκε το πρωτο τηλεοπτικό επαγγελματικό show στη χώρα μας …το No Limits και το μόνο που θα πω ….
Αδέρφια ενωμένα …ποτέ νικημενα !!!!!

Η συνέχεια αύριο ….»