25/04/2024

Μορούλης vs Παλαιολόγος φοβερό ματς στο Cage Survivor! (BINTEO)

Δύο από τους πιο φορμαρισμένους μαχητές αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα μοιράστηκαν τους δύο πρώτους γύρους και στον extra round ο Σταμάτης Μορούλης βγήκε νικητής με πνιγμό.  Δεν είναι υπερβολή να πούμε (αν και η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη) ότι η συγκεκριμένη μάχη είναι μέχρι στιγμής  η ΜΜΑ μάχη της χρονιάς για το 2013!!!

Στον πρώτο γύρο ο Παλαιολόγος, πιο δυνατός πήρε τα takedowns αλλά και τη θέση mount αρκετές φορές. Από την πλευρά του ο Μορούλης κατάφερε και ανέτρεπε αγά η γρήγορα τις συγκεκριμένες θέσεις ενώ βρήκε και σχετική επιτυχία με τα χτυπήματά του μέσα από το clinch πάνω στο κλουβί, τα οποία και έκοψαν αρκετή από την αντοχή του αντιπάλου του στους επόμενους γύρους κατά τη γνώμη μας. Παρόλα αυτά η τοπ θέση του Παλαιολόγου του έδωσε σίγουρα τον γύρο.

Ήδη από την αρχή του δευτέρου ο αθλητής του ΑΕΙΜΑΧΟΝ έμοιαζε να μην έχει κουραστεί καθόλου σε αντίθεση με τον Παλαιολόγο (που ίσως του κόστισε και ένα ακούσιο χτύπημα στα γεννητικά όργανα αν και του δόθηκε αρκετός χρόνος να το ξεπεράσει) ενώ κατάφερε και άνοιξε αρκετά την απόστασή τους από το clinch ώστε να περάσει κάποια δυνατά χτυπήματα ενώ, στο τέλος του γύρου, πήρε το takedown με το καμπανάκι να διακόπτει το ground and pound του.

Ο τρίτος γύρος δόθηκε πολύ σωστά και ήταν όλος Μορούλης, με τον Παλαιολόγο να είναι κουρασμένος αλλά να δείχνει ψυχή και να αντέχει την επίθεση του αντιπάλου του μέχρι τον πνιγμό που ήρθε προς το τέλος του γύρου.