26/04/2024

ΜΜΑ Challenge Pro: Με Μωϋσίδου, Νέτζα, Καπρή και Πρίφτη η κάρτα

Mεγάλα ντέρμπι στο ερχόμενο MCP

Τοπ ονόματα περιλαμβάνει η νέα κάρτα του MMA Challenge Pro δίνοντας μεγάλη βαρήτητα στις γυναίκες αφού τα ματσαρίσματα αυτή την φορά θα είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Η Ελένη Μωϋσίδου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αντωνία Πρίφτη. Η αθλήτρια του Armagos Gym έχει σημαντικό background σε αγώνες εδάφους ενώ η αθλήτρια του Ιωάννη Θεοφάνους είναι το νούμερο 1 στο στυλ του striking. 

Στο άλλο ζευγάρι η Χριστίνα Νέτζα(Kallimahos Fight club) που ξεχωρίζει για το επιθετικό της στυλ, αντιμετωπίζει την Αιμιλία  Καπρή(Λέοντες/Savage Camp) που είναι από τις ανερχόμενες αθλήτριες στον χώρο των μικτών πολεμικών τεχνών. Αναλυτικά η ανακοίνωση του promotion.

«Η γυναικεία παρουσία στο MCP  Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 στο MCP 11, ΔΑΚ Ευόσμου, Θεσσαλονίκης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις 4 top Ελληνίδες αθλήτριες των μαχητικών τεχνών Μωυσίδου Ελένη, Νέτζα Χριστίνα, Καπρή Αιμιλία και Πρίφτη Αντωνία. Το MCP από την πρώτη διοργάνωση μέχρι και σήμερα έχει ως προτεραιότητα τις ίσες ευκαιρίες και ίσες δυνατότητες.

Στόχος για το μέλλον είναι όλο και περισσότερες γυναίκες αθλήτριες να ενταχθούν στο roster του MCP. Οι τέσσερις αθλήτριες που προέρχονται από νίκες στον ελλαδικό χώρο εκπροσωπούν κάθε μία τους ξεχωριστά πολλαπλά μαχητικά αθλήματα (bjj kickboxing πάλη κτλ)

Οι γυναικείες συμμετοχές ανοίγουν το δρόμο για τις νέες γενιές Ελληνίδων αθλητριών και είναι ελπιδοφόρο ότι όλο και περισσότερο το ελληνικό κοινό στηρίζει την προσπάθειά τους. Σας περιμένουμε στις 4/6/22 σε ένα θέαμα έντονης δράσης και υψηλής αδρεναλίνης».