25/04/2024

ΜΜΑ μαχητής σε κρίσιμη κατάσταση μετά από αγώνα!

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, με κάποια σημάδια βελτίωσης, βρίσκεται στην εντατική ο ΜΜΑ μαχητής Dan Kiser ο οποίος υπέστη σημαντικό τραύμα στον εγκέφαλο και στην τραχεία του μετά τον αγώνα του στο Impact Fighting Championship.

Από την αρχή του αγώνα είχε δεχθεί πολλά δυνατά χτυπήματα που τον είχαν ζαλίσει αλλά άντεχε. Το κακό έγινε μετά από δύο Upkicks που σχεδόν τον έβγαλαν νοκ άουτ και ενόσω πάλευε να κρατηθεί στη μάχη ξαφνικά έμεινε ακίνητος. Ο αντίπαλος του που δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί τον έπιασε σε ένα rear naked choke αλλά όταν είδε ο διαιτητής ότι δεν αντιδρούσε καθόλου διέκοψε τον αγώνα.

Ο Kiser είχε σταματήσει να αναπνέει για λίγο αλλά επανήλθε μέσα στο ασθενοφόρο. Αρχικά οι προβλέψεις ήταν πολύ άσχημες αλλά ο αθλητής δείχνει σχετική βελτίωση και μοιάζει να βγαίνει από τον κίνδυνο σιγά σιγά. Σύμφωνα με το http://mnmmanews.com/ οι γιατροί δεν μπορούν ακόμη να εξετάσουν ακριβώς ποιες ήταν οι αιτίες αλλά τονίζουν ότι ο τραυματισμός αυτός δεν μοιάζει με τους συνηθισμένους τραυματισμούς από αθλήματα.