25/04/2024

Με φυλάκιση έξι μηνών κινδυνεύει ο McGregor για την επίθεση σε ηλικωμένο

Ο Conor McGregor φλερτάρει ξανά με τα…σίδερα της φυλακής μετά την απερισκεψία του να χτυπήσει πριν από μερικούς μήνες έναν ηλικιωμένο άνδρα σε Ιρλανδική pub.


Ο άντρας είχε αρνηθεί το κέρασμα του Notorious που εξοργίστηκε και ανταπέδωσε με γροθιά. Η αστυνομία μπορεί να μην συνέλαβε τον McGregor για το γεγονός ωστόσο έκανε έρευνα και τώρα ο McGregor θα πρέπει να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 11 Οκτωβρίου στο Δουβλίνο. Μάλιστα κινδυνεύει με φυλάκιση έξι μηνών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο McGregor φλερτάρει με την φυλάκιση. Τον Απρίλιο του 2018 έκανε επίθεση στο λεωφορείο του UFC ενώ τον περασμένο Μάρτιο άρπαξε ένα κινητό ενός φαν και το έσπασε! Λίγο αργότερα φούντωσαν οι φήμες πως ενεπλάκη σε σεξουαλική επίθεση έναντι μίας γυναίκας και μπήκε ξανά στο μικροσκόπιο της αστυνομίας. Για το γεγονός με τον ηλικιωμένο πάντως δήλωσε μετανιωμένος.

«Στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία τι έγινε στην pub. Ήμουν λάθος. Δεν άξιζε αυτός ο άντρας την συμπεριφορά αυτή. Πρέπει να συνειδητοποιήσω πως η συμπεριφορά μου δεν συνάδει με άνθρωπο των πολεμικών τεχνών.

Πρέπει να συμμορφωθώ και να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Να παίξω για τον σεβασμό και την φήμη μου, γι’αυτά που με έκαναν τον άντρα που είμαι», ανέφερε.