19/04/2024

Με σπασμένο αντίχειρα έφτασε στον τελικό του CFO ο Αλέξης Σαββίδης!

Την αποκάλυψη ότι έσπασε τον αντίχειρα του στην πρώτη κι όλας μάχη του lightweight τουρνουά του CFO ΜΜΑ 1 , έκανε ο Αλέξης Σαββίδης (φωτό: Χρήστος Μπάρδας) στο fightsports.gr, που παρόλα αυτά κατάφερε και έφτασε μέχρι και τον τελικό, παίζοντας 3 μάχες σε μία ημέρα! (ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ CFO MMA ΕΔΩ)

«Δυστυχώς είχα ένα τραυματισμό» μας απάντησε ο Αλέξης όταν τον ρωτήσαμε αν βγήκε αλώβητος από το σκληρό τουρνουά. «Έσπασα τον αντίχειρά μου στον πρώτο κι όλας αγώνα με τον Συργκάνη και τώρα θα είμαι εκτός ένα με δύο μήνες» πρόσθεσε.

Ακόμη και χωρίς αυτό το στοιχείο, η πορεία του μέχρι τον τελικό ήταν εντυπωσιακή.

IMG_8610«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος» μας λέει και τονίζει, «σίγουρα αισθάνθηκα μία πίκρα γιατί ήταν η πρώτη μου ήττα αλλά πιστεύω στον εαυτό μου, είμαι ακόμη μόνο 17 ετών και έχω όλο το χρόνο μπροστά μου να προπονηθώ και να βρεθώ αντιμέτωπος με τον Τόνυ ξανά»

Το ίδιο το τουρνουά πρέπει να ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία αφού δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα.

«Ήταν πάρα πολύ καλή εμπειρία. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν το ring. Περίμενα ότι να γινόταν σε οκτάγωνο. Κατά τ’ άλλα ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες στη ζωή μου γιατί είχα τη δυνατότητα να παίξω με πολύ καλούς αθλητές όπως ο Τόνυ Χριστοδούλου και οι άλλοι. 

Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και όλο τον κόσμο που με στήριξε. Το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να αναρρώσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να επιστρέψω δριμύτερος».