20/04/2024

Με μαριχουάνα στο χέρι ο McGregor!

Ο Conor McGregor «ανέβασε» μία φωτογραφία που τον δείχνει να κρατάει ένα τσιγάρο μαριχουάνας την οποία καλλιεργεί ο Mike Tyson.


Αντί για την πίπα της ειρήνης, Mike Tyson και Conor McGregor κάπνισαν μαριχουάνα κι έλυσαν τις προσωπικές τους διαφορές.
Ο Ιρλανδός μαχητής, μάλιστα, με ποστάρισμα του ανέλυσε όλο το στόρι τη συμφιλίωσης του με τον σπουδαίο μποξέρ, ωστόσο φαίνεται πως το παρατράβηξε λίγες ώρες μετά, διότι «ανέβασε» μία φωτογραφία (την οποία συνόδεψε με αποθεωτικά σχόλια) που τον δείχνει μ’ ένα τσιγάρο μαριχουάνας (που καλλιεργεί ο Tyson στο ράντσο του) ανά χείρας.

Τα σχόλια που δέχθηκε ο πρώην πρωταθλητής του UFC δεν ήταν και τα καλύτερα, αφού οι περισσότεροι φαν του έγραψαν ότι με τέτοιου είδους ενέργειες δείχνει πως η καριέρα του στις ΜΜΑ όχι απλά βρίσκεται σε κρίση, αλλά ενδεχομένως να έχει τελειώσει κιόλας.

Εκτός από το τσιγάρο, πάντως, ο McGregor κουβαλάει κι ένα μπουκάλι ουίσκι, δικής του παραγωγής, οπότε οι πιο… πονηροί δικαίως μπορεί να πιστεύουν ότι ο σούπερ σταρ των μαχητικών αθλημάτων δεν καπνίζει, αλλά διαφημίζει την νέα επιχειρηματική προσπάθεια του πάλαι ποτέ κορυφαίου μποξέρ στα βαριά κιλά, Mike Tyson.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Some giggle off that Cherry Pick Kush 😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) στις

Πηγή: Sport24.gr