16/04/2024

Με δάκρυα στα μάτια αρνείται το ντόπινγκ ο Jon Jones! (BINTEO)

Εμφανώς συγκλονισμένος ο Jon Jones έδωσε σήμερα συνέντευξη τύπου όπου τόνισε μαζί με τον μάνατζερ του ότι δεν δέχονται την κατηγορία για ντόπινγκ, ότι δεν ξέρει καν τι είναι αυτό που βρήκαν και ότι πήρε τα ίδια συμπληρώματα που έπαιρνε πάντα. Πρόσθεσαν ότι ήταν πάντα ενάντια στη χρήση αναβολικών και ότι ζήτησαν ήδη την εξέταση του 2ου δείγματος. Προφανώς, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο, από το UFC και τον Daniel Cormier που χάλασε το event.

dome2Ο μάνατζερ του είπε ότι από ότι έχει καταλάβει μέχρι στιγμής, αν υπάρξει και 2ο θετικό δείγμα μπορούν να καταλήξουν άμεσα στο τι έφταιξε και ότι υπάρχει πιθανότητα να οφείλεται σε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής.

Προφανώς δεν μπορούσαν να πουν πολλά αφού είναι όλα στον αέρα αλλά πρέπει να προσθέσουμε ότι η WADA και η USADA αλλάζουν συχνα ποιες ουσίες είναι απαγορευμένες και έχουμε δει και άλλους αθλητές να δηλώνουν ότι βγήκαν θετική από κάποια ουσία που έπαιρναν νόμιμα μέχρι πρόσφατα πριν απαγορευθεί. Τώρα πόσο αυτό είναι δικαιολογία ή αλήθεια είναι άλλη υπόθεση…

Ο Jones ήταν εμφανώς συγχυσμένος και αποχώρησε ξαφνικά κάποια στιγμή για άγνωστο λόγο και μετά επέστρεψε δακρυσμένος.

Περιμένουμε το 2ο δείγμα για την ώρα.

katsinopoulos-768x230