24/04/2024

Μεγάλο σεμινάριο από τον Κωνσταντίνο Σπάντσιο

Στις 19 Ιουνίου στο Titanes Fight Club Evosmos θα φιλοξενηθεί σεμινάριο αυτοάμυνας της CTC PRO MMA TEAM από τον έμπειρο προπονητή Κωνσταντίνο Σπάντσιο που έρχεται από την Αυστραλία γι’αυτό το σπουδαίο μίτινγκ. 


Μιλώντας για το εγχείρημα του σε μία αναλυτική συνέντευξη, μάθαμε τι ακριβώς μπορεί να διδαχτούν οι συμμετέχοντες, γιατί να επιλέξουν το σεμινάριο και πόσο σημαντικό είναι την σήμερον ημέρα να μπορούμε να αμυνθούμε. Αναλυτικά:

Τι θα περιλαμβάνει το σεμινάριο στις 19 Ιουνίου και που θα επικεντρώνεται;

«Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει πρακτικές εφαρμογές, αναλύσεις αναφορικά με τον τρόπο μάχης είτε στον δρόμο είτε στο ρινγκ, σύγχρονες μεθόδους άοπλης μάχης και συνειδητής αντιμετώπισης και προσέγγισης επικίνδυνων καταστάσεων. Κυρίως θα επικεντρωθεί στον σύγχρονο τρόπο μάχης. Και στον συνειδητό τρόπο προπόνησης».

Πως αποφασίσατε να κάνετε αυτό το σεμινάριο κι αν θα ακολουθήσουν και άλλα;

«Πριν φύγω στην Αυστραλία είχα πραγματοποιήσει ακόμα ένα σεμινάριο το οποίο είχε τρομερή απήχηση. Έπειτα από μεγάλη ζήτηση και συνεχή επικοινωνία μου με ανθρώπους στην Ελλάδα, αποφάσισα να πραγματοποιήσω άλλο ένα εφόσον θα βρίσκομαι στην Ελλάδα για σύντομο χρονικό διάστημα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που καθημερινά επικοινωνούν μαζί μου από Ελλάδα, ζητώντας τη γνώμη μου και τη συμβουλή, όπως και όλους εκείνους που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να παραστούν το σεμινάριο. Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα και έχουν τον αμέριστο σεβασμό μου».

Θεωρείται σημαντικό στην εποχή μας ο καθένας να γνωρίζει να αμύνεται του εαυτού του;

«Φυσικά! Ειδικά με τα νέα δεδομένα τις αθρόας λαθρομετανάστευσης της οικονομικής κρίσης και την αύξηση της εγκληματικότητας, θεωρώ πως είναι παρά πολύ σημαντικό. Κυρίως για τις γυναίκες οι οποίες αποτελούν εύκολο στόχο.

Επίσης θέλω να τονίσω ότι η εκπαίδευση αυτοάμυνας αποτελεί επένδυση χρόνου η οποία φέρει αποτελέσματα ύστερα από μεγάλο διάστημα προπόνησης. Όποτε είναι ευκόλως εννοούμενο ότι εάν κάποιος ξεκινήσει να προπονείται σήμερα, θα είναι σε ένα επίπεδο ετοιμότητας το 2019″.

Ένα μήνυμα στο κοινό που θα έρθει στο σεμινάριο. Τι μπορείτε να υποσχεθείτε;

«Μην το χάσετε! Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα είναι μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία, η οποία θα δώσει πολλή «τροφή» είτε σε έμπειρους αθλητές ή λάτρεις των πολεμικών τεχνών, όπως και απλούς ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τις πολεμικές τέχνες ή τα μαχητικά αθλήματα. Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι και θα είναι χαρά μας να δώσουν το παρόν».