28/03/2024

«Μεγάλη… πατάτα του UFC που με άφησε να φύγω»

Ο Rory MacDonald (φώτο: MMA Fighting) μετά το ντεμπούτο του στο Bellator μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για το νέο του σπίτι και ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο UFC. 


Μιλώντας για τα πρώην αφεντικά του ο Rory χαρακτήρισε «πατάτα» το γεγονός ότι τον άφησαν να φύγει ενώ σημείωσε ότι στο UFC κατάλαβαν το λάθος τους μόλις τον είδαν να κερδίζει στο Bellator τον Paul Daley.

Ο Καναδός, πρώην διεκδικητής της welterweight στο UFC είπε ότι στο Bellator του συμπεριφέρθηκαν με απίστευτο τρόπο και δεν πονοκεφάλιασε καθόλου για ζητήματα που δεν αφορούν το αυτού κάθε αυτού δικό του θέμα που είναι να μπαίνει στο κλουβί και να παίζει.

Για τον «Red King» η φιλοξενία του Bellator ήταν άριστη που του επέτρεψε να συγκεντρωθεί στο ματς του και όχι σε άλλα θέματα.

Μέχρι και τα γάντια του Bellator αποθέωσε ο Rory, χαρακτηρίζοντάς τα πολύ καλύτερα απ’αυτά του UFC. Ο MacDonald μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του να μην παίξει με δεμένα τα χέρια στο τελευταίο του ματς στο Λονδίνου.

«Τα γάντια του Bellator είναι καταπληκτικά και εφαρμόζουν απίστευτα στο χέρι. Μου ήταν άνετο να παίξω χωρίς δέσιμο γιατί πάντα στις προπονήσεις μου είμαι με γυμνά χέρια. Δεν θέλω να χάνω την αίσθηση καθόλου.»

Υπενθυμίζουμε πως ο Rory θα είναι ο επόμενος διεκδικητής του τίτλου της welterweight στο Bellator.