29/03/2024

Μαχητικές…ευχές: Αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να δούμε το 2019

Το 2018 ήταν μία καλή χρονιά για τα μαχητικά αθλήματα αλλά το 2019 αναμένεται ακόμα πιο καυτό.


Πάμε να δούμε τα παιχνίδια που ονειρευόμαστε για την νέα σεζόν.

Πυγμαχία:

Vasyl Lomachenko vs Mikey Garcia

Είναι το μοναδικό ματς πλέον που μπορεί να νικηθεί ο Vasyl Lomachenko. Ο για πολλούς καλύτερος πυγμάχος του κόσμου δεν έχει ανταγωνισμό και ο αήττητος Mikey Garcia φαίνεται να είναι ο μοναδικός που τον απειλεί.

Πάντως μέχρι να γίνει αυτό, ο Garcia δίνει ματς ζωής και θανάτου με τον Spence τον Μάρτιο. Αίσθηση μας είναι πάντως πως αυτό το παιχνίδι θα γίνει μέσα στην χρονιά.

Anthony Joshua vs Deontay Wilder

Ξέρουμε πως έχετε κουραστεί να περιμένετε αυτό το ματς και πότε οι δύο τους θα τα βρουν. Αλλά η αλήθεια είναι πως η ισοπαλία με του Wilder με τον Fury μας έβαλε φρένο στην επιθυμία αλλά όχι εντελώς. Joshua και Wilder έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και θέλουμε να το δούμε. Αν όχι…μία ρεβάνς Fury vs Wilder δεν μας χαλάει.

Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin

Έχουμε γράψει πολλάκις πως αυτό το παιχνίδι δεν χορταίνεται. Όσες φορές και να το δούμε μας μένει πάντα η ίδια αίσθηση. Πως οι δύο μαχητές διδάσκουν πυγμαχία. Ακόμα κι αν έχουν τις…περιπέτειες τους με άλλους πυγμάχους πιο πριν, η μοίρα τους είναι να συναντηθούν ξανά. Τρίτο ματς δαγκωτό…λοιπόν.

MMA:

Max Holloway vs Conor McGregor

Αυτούς τους δύο θέλουμε να τους ξαναδούμε όπως παλιά να παίζουν στην featherweight. Είναι ένα πολύ καλό αλλά δύσκολο match up για τον McGregor κι ας έχει κερδίσει μία φορά τον Holloway.

Ο Max είναι πρωταθλητής, σε εκπληκτική φόρμα και κυρίαρχος στην κατηγορία. Αν κάτι έχει αφήσει ανοιχτό πριν πάει στην lightweight είναι η ρεβάνς με τον Notorious.

Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson

Το κορυφαίο MMA παιχνίδι κατά την άποψη μας και αυτό που έχει την μεγαλύτερη λογική. Ο Κhabib Nurmagomedov δυστυχώς θα μείνει εκτός λόγω της τιμωρίας που ακολουθεί.

Αυτό ίσως αυξήσει τις πιθανότητες στον Tony Ferguson να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός απέναντι στον ανίκητο Νταγκεστανό. Οι εννέα μήνες που φημολογείται πως θα τιμωρήσουν τον Khabib είναι ένα σεβαστό χρονικό διάστημα που μπορεί να κάνει κακό στην καριέρα του. Ο Tony είναι «μηχανάκι» και μπορεί να πάρει τα σκήπτρα.