29/03/2024

Ματς που πρέπει να δεις: Πώς… τακτοποίησε ο Max τους Lamas – Aldo (BINTEO)

Ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής της featherweight κατηγορίας, Max Holloway διάγει περίοδο εξαιρετικού φορμαρίσματος.


Χάνοντας από τον Conor McGregor το 2013 o Max Holloway… ξέχασε τι σημαίνει ήττα, κερδίζοντας όλα τα ματς που έπαιξε φτάνοντας να είναι ο σούπερ πρωταθλητής της featherweight κατηγορίας του UFC.

Ο μαχητής από την Χαβάη έχει κερδίσει 12 ματς συνεχόμενο, ενώ στα δύο τελευταία επιβλήθηκε του επί χρόνια πρωταθλητή και κουμανταδόρου της division, Jose Aldo.

Στις 7 Ιουλίου (ξημερώματα Κυριακής, 8 Ιουλίου για την Ελλάδα) ο πρωταθλητής καλείται να ξεπεράσει την ενδιαφέρουσα περίπτωση του αήττητου και εξαιρετικά επικίνδυνου Brian Ortega.

Για να προωθήσει το UFC αυτή τη μάχη δίνει στους φαν την ευκαιρία να δουν δύο πολύ καλά παιχνίδια που έχει κάνει ο Max Holloway στο πρόσφατο παρελθόν.

Το πρώτο που θα δείτε παρακάτω είναι απέναντι στον Ricardo Lamas. Σ’ αυτή τη μάχη ο Holloway είχε νικήσει με ομόφωνη απόφαση, παίρνοντας την ευκαιρία να παίξει για τον interim τίτλο απέναντι στον Anthony Pettis.

Οσον αφορά το δεύτερο, αυτό είναι το Aldo vs. Holloway 1 που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο για το UFC 212 τον Ιούνιο του 2017.

HOLLOWAY VS. LAMAS

https://www.youtube.com/watch?v=r-W8pQJnYAw

HOLLOWAY VS. ALDO 1

https://www.youtube.com/watch?v=qIBqHAXVuHQ