27/04/2024

Ματς με ετικέτα «μόνο ξύλο»: Ανακοινώθηκε το Romero vs. Costa

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ίσως επόμενος διεκδικητής της ζώνης της middleweight κατηγορίας να προκύψει στο UFC 241 τον ερχόμενο Αύγουστο.


To UFC, λοιπόν, έκανε την απόλυτη κέντα βάζοντας ένα φοβερό ματς ως υποστήριξη στο main event που θα είναι το Cormier vs. Miocic 2 (17 Αυγούστου το σόου).

Κατόπιν επίσημης ανακοίνωσης ο Yoel Romero επιστρέφει στο κλουβί για να συγκρουστεί με τον Paulo Costa! Πρόκειται για δύο σκληρούς μαχητές που στο παρελθόν είχε προγραμματιστεί να συγκρουστούν κάμποσες φορές, αλλά τα ματς χαλούσαν για διάφορους λόγους.

Ο Yoel Romero είναι 13-3 στην καριέρα του και αν εξαιρέσει κανείς τις δύο μάχες του με τον Robert Whittaker, τότε ο Κουβανός διεκδικητής στο UFC είναι 9-0, ωστόσο ό,τι γράφει δεν ξεγράφει οπότε προχωράμε παρακάτω.

Όσον αφορά στον Paulo Costa, ο Βραζιλιάνος έχει καθαρό 12-0 στην ΜΜΑ πορεία του και στο UFC 4-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Romero έχει να παίξει από τον Ιούνιο που έχασε με split disicion από τον Robert Whittaker, ενώ ο Costa από τον Ιούλιο που επικράτησε του Uriah Hall με τελείωμα στον δεύτερο γύρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

They’ll finally settle it in Anaheim! @YoelRomeroMMA & @BorrachinhaMMA will meet at #UFC241 Aug. 17!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ufc (@ufc) στις