27/04/2024

Μέχρι και την Lovato επιστράτευσε για να πλήξει τον Rochold!

O Yoel Romero… τσακώθηκε άσχημα μέσω twitter με τον Rockhold και τον είπε «κύριο Lovato» αφήνοντας υπαινιγμός για την πρώην σχέση του Luke με την pop star. 


Άσχημα τα είπαν ο ένας τον άλλο οι Romero και Rockhold μέσω twitter με κατηγορίες εκατέρωθεν ότι φοβούνται να παίξουν…

Ο Luke έγραψε πρώτος ότι ο Romero αρνήθηκε να παίξει μαζί του όταν ήταν πρωταθλητής και στη συνέχεια έγραψε ότι έχει προταθεί αγώνας για τις 16 Σεπτεμβρίου που και πάλι ο πρώην πρωταθλητής αρνήθηκε.

O επίσης Rockhold χαρακτήρισε «κλέφτη» τον Κουβανό εξαιτίας όσον συνέβησαν με το ντοπάρισμα και την τιμωρία του. Δεν σταμάτησε όμως εκεί και τόνισε ότι ο Romero ήταν αυτός που αρνήθηκε το παιχνίδι τους για τις 16 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, ο πρώην champion της middleweight είπε στον Yoel ότι απέρριψε αυτόν και έπαιξε με τον Weidman γιατί ήταν περισσότερα τα χρήματα, παράλληλα του έγραψε για το χαμηλότερο ρεκόρ στην ιστορία των PPV στο παιχνίδι του Romero με τον Whittaker.

Όσον αφορά τον Κουβανό άφησε υπαινιγμούς για τον Rockhold και την πρώην σχέση του με την Demi Lovato, ρίχνοντας εκεί τις ευθύνες που ο Luke βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης πάνω από ένα χρόνο.