26/04/2024

Μέχρι και ο Dana White… φοβάται τον Francis N’gannou (BINTEO)

Ο Καμερουνέζος Francis N’gannou που ζει όλη του τη ζωή στη Γαλλία είναι ένας επιβλητικός μαχητής που μέχρι και ο Dana White τον σέβεται και τον θεωρεί σύντομα… ισόβιο πρωταθλητή της βαριάς κατηγορίας του UFC. 


O Dana αποθεώνει τον N’gannou

Η σύγκριση εμπειριών του Andrei Arlovski με τον Francis N’gannou είναι η μέρα με τη νύχτα, αλλά στην προκείμενη περίπτωση ο «νέος» είναι το απόλυτο φαβορί της σημερινής μάχης των δύο heavyweight.

Ο N’gannou είναι ένας τρομακτικός μαχητής της βαριάς κατηγορίας που στις δέκα του μάχες μετράει εννέα νίκες με ισάριθμα τελειώματα.

Ο επιβλητικός fighter από το Παρίσι δείχνει τόσο ικανός να γίνει πρωταθλητής του UFC που μέχρι και ο πρόεδρος του οργανισμού μιλάει δημόσια για τον σεβασμό και τις φιλοδοξίες του για τον Francis:

«O Pitbull είναι πολλά χρόνια στη δουλειά. Ο Arlovski είναι ένας θρύλος του αθλήματος, ένας θρύλος της κατηγορίας. Ο N’gannou θα γίνει. Αυτός ο τύπος έχει όλα τα καλά του κόσμου για να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής της βαριάς κατηγορίας. Πιστεύω επίσης πως έχει την ικανότητα να κρατήσει τη ζώνη του για πολλά χρόνια.»

Το παρουσιαστικό του N’gannou o Dana το σχολίασε με τα εξής επικριτικά λόγια: «Δεν ξέρω αν ποτέ στην ιστορία του UFC υπήρξε πρωταθλητής που δείχνει σαν τον N’gannou. Βάλτον δίπλα σε αθλητές του NFL ή της βαριάς κατηγορίας του μποξ. Είναι ογκώδης, πραγματικά ογκώδης…»