25/04/2024

Μάρκου: «Ο Roosmalen δεν δέχθηκε να με αντιμετωπίσει στο FFC!»

Με την κάρτα του FFC να είναι κάτι παραπάνω εξαιρετική, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο στο 90%, το fightsports.gr βλέποντας ότι ο αντίπαλος του Roosmalen δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, πλησίασε τον Φλοριάν Μάρκου (Φωτό TAFFPICTURES) που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες η φήμη ότι ίσως είναι αυτός. 


Ο αθλητής του Armagos Gym που σε λίγες μέρες παίζει στην Θεσσαλονίκη και το Armageddon μας επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος ζήτησε να παίξει με τον Ολλανδό, ο οποίος όμως αρνήθηκε:

«Αυτός δεν δέχθηκε να παίξει μαζί μου, εγώ ήθελα πολύ» μας είπε ο «TNT» και συμπλήρωσε, «εγώ δεν παίζω για ρεκόρ, παίζω για να γουστάρει ο κόσμος. Παίζω και χωρίς λεφτά μαζί του και στα 66 κιλά!» 

O Μάρκου έκανε το ντεμπούτο του στο ΜΜΑ πέρυσι στο GFC όπου πήρε μια νίκη με εντυπωσιακό ΚΟ ενώ και ο Roosmalen είχε κάνει νωρίτερα το ντεμπούτο του στα Μικτά Μαχητικά Αθλήματα νωρίτερα την ίδια χρονιά στο FFC όπου κέρδισε τον Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη με ΤΚΟ στον 2ο γύρο αν και στον πρώτο τα βρήκε λίγο σκούρα απέναντι στον σκληροτράχηλο Έλληνα μαχητή.

Ο Ολλανδός έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα μέσο του FFC και της συνεργασίας του με τον Χρήστο Παπαναγιώτου και περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι αυτή τη φορά ο αντίπαλος του. Όσον δεν υπάρχει ανακοίνωση, ίσως υπάρχουν και πιθανότητες για ένα εκρηκτικό ματς με τον Φλοριάν.

Αυτό το ζευγάρι θα έχει μια ιδιαίτερη δυναμική αφού και οι δύο είναι Kickboxers όπως και να το κάνουμε.