27/04/2024

Μάκης Κουρσάρης: Πάει στην Κέρκυρα για το main event του Scorpion

Σημαντική νίκη πέτυχε στο τελευταίο Scorpion Night ο Μάκης Κουρσάρης με ΤΚΟ απέναντι στον έμπειρο Αμέντ Μεσούντ που του βγήκε ο ώμος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει, μετά από 30 δεύτερα. 


Ο Κερκυραίος μαχητής από την πλευρά του που «κόλλησε» με τις μικτές πολεμικές τέχνες θα συνεχίσει ως main event της διοργάνωσης στην Κέρκυρα στις 17 Δεκεμβρίου όπου θα περιμένει να μάθει τις επόμενες μέρες τον αντίπαλο του.

Ο promoter Γιώργος Σαριδάκης δείχνει να τον πιστεύει πολύ και του δίνει την ευκαιρία να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του event. Mιλώντας με τον leader του Spartans Fitness Center, μας τόνισε πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη και του επιφυλάσσει το μέλλον.

«Ο αντίπαλος μου ήταν πολύ έμπειρος και δύσκολος αθλητής. Όταν εκείνος έπαιζε εγώ ήμουν φαντάρος. Το πλάνο με τον προπονητή μου Μάκη Αλεξάκη ήταν να μην τον αφήσω να με χτυπήσει και να τον πάω στο έδαφος.

Τον μελετήσαμε καλά και μας βγήκε. Το ΜΜΑ πρέπει να το δοκιμάσουν όλοι. Έστω και σαν προπόνηση γιατί είναι πολύ καλή γυμναστική», αναφέρει ο Κουρσάρης που ξεκίνησε ως αρχάριος το 2012 με grappling και σήμερα έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί σε ένα από τα μεγαλύτερα event της χώρας, μαζί με τον δάσκαλο του Μάκη Αλεξάκη που τον θεωρεί κορυφαίο δάσκαλο.