29/03/2024

Κhahib και Diaz στο μυαλό του McGregor για την επιστροφή στο UFC

Πριν από λίγες μέρες σας είχαμε αποκαλύψει πως στο μυαλό του Conor McGregor είναι η μάχη με τον Khahib Nurmagomedov και μάλιστα μέσα στην Ρωσία!


Στο τελευταίο face off του Λονδίνου ο Ιρλανδός αποκάλυψε και το δεύτερο όνομα που έχει στο μυαλό του και δεν είναι άλλος από τον Nate Diaz με τον οποίο θέλει να πάει σε μία τρίτη μάχη για το ξεκαθάρισμα.

Ο ΜcGregor από τις επιλογές του αποδεικνύει ξανά πως δεν επιλέγει εύκολους αντίπαλους, αντιθέτως πάει με την επιθυμία του κοινού να τον δει απέναντι στον κορυφαίο Ρώσο μαχητή αλλά και στον άνθρωπο που τον δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε αντίπαλο στην καριέρα του, τον Diaz.

Μετά το παιχνίδι με τον Floyd Mayweather και εφόσον δεν έχει τραυματισμούς, ευελπιστεί να γυρίσει στο κλουβί πριν εκπνεύσει η χρονιά για να δώσει στο κοινό άλλη μία σπουδαία μάχη.

«Δεν ξέρω τι ακολουθεί για μένα στο μέλλον κι αν είμαστε κοντά σε συμφωνία για το παιχνίδι με τον Khahib στην Ρωσία. Την προηγούμενη φορά δεν έπιασε τα κιλά. Από την άλλη είναι πάντα στο μυαλό μου ένα τρίτο παιχνίδι με τον Diaz», ανέφερε ο McGregor.