19/04/2024

Κώστας Αρμάγος: Βελτιωμένη η Καλλιονίδου, τα έδωσε όλα στο Bellator

Μπορεί η πολυπόθητη νίκη να μην ήρθε για την Ελίνα Καλλιονίδου, ωστόσο η επιστροφή της στο κορυφαίο promotion συνδυάστηκε με μία καλή εμφάνιση. 


Η Gunner ηττήθηκε από την Bruna Ellen με τον προπονητή της Κώστα Αρμάγο να της δίνει τα εύσημα για την προσπάθεια της, καθώς αγωνίστηκε με σπασμένο χέρι από τον δεύτερο γύρο. Διαβάστε αναλυτικά όσα  αναφέρει στην προσωπική του σελίδα ο κόουτς της Πρεβεζιάνας:

«Το Bellator 224 σημάδεψε με την εντυπωσιακή της παρουσία η Ελινα Καλλιονιδου εντός( ίσως το καλύτερο ματς της βραδιάς ) και εκτός κλουβιού.Οι Αμερικανοί αγάπησαν την Ελληνίδα αθλήτρια ΜΜΑ για το χαμόγελο της , την τρέλα της , αλλά και το παιχνίδι της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν εμφανώς πιο βελτιωμένη και από το τελευταίο της παιχνίδι. Τα έδωσε όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο παρόλο το σπάσιμο που είχε στο κάλο της χέρι από τα μέσα του δεύτερου γύρου.

Έδωσε την ψυχή της για άλλη μια φορά , αλλά αυτή την φορά δεν κατάφερε την νίκη αφού δεν μπορούσε να χτυπήσει αλλά ούτε και να πιάσει για να δουλέψει στο έδαφος.

Παρολα αυτά η νίκη κρίθηκε στα σημεία. Ειμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε μια τέτοια αθλήτρια στην ομάδα μας και είναι από τους λίγους αθλητές που τα έχουν όλα και μαζί με την βελτίωση που βλέπουμε τον τελευταίο χρόνο πιστεύω πως δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα».