19/04/2024

Κυριάκος Τσολερίδης: Επιστροφή στο Warriors Night!

Στις 29 Μαρτίου στην Κάλυμνο πραγματοποιείται το 2ο Warriors Night μαχητικό event μέσα σε κλουβί και έναν ιδιαίτερο ρόλο έκπληξη σε αυτό θα παίξει ο έμπειρος αθλητής Κυριάκος Τσολερίδης ο οποίος θα ξαναμπεί στο κλουβί μετά το μεγάλο Main Event του EFL 2 το 2011 στο Ηράκλειο Κρήτης.  Εκτός από το Warriors Night 2, ο Τσολερίδης δηλώνει ότι προετοιμάζεται και για μαχητική επιστροφή έκπληξη κάποια στιγμή φέτος!!

.

Κυριάκο καλησπέρα, μαθαίνουμε ότι ξαναμπαίνεις στο κλουβί αλλά αυτή τη φορά με άλλο ρόλο στο Warriors Night 2 έτσι;

Στις 29 Μαρτίου, ξαναμπαίνω στο κλουβί, μετά από μεγάλη αποχή, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (συνταξιοδότηση από το στράτευμα κτλπ). Βέβαια αυτή τη φορά μπαίνω ως διαιτητής και όχι ως μαχητής, καθώς όπως προανέφερα απείχα αρκετό καιρό από αγώνες,και προπονήσεις για cage fights.αφορμή για αυτή μου την εμφάνιση είναι το warriors night 2 και οι δάσκαλοι Δημήτρης Μπουντάκης,και Κυριακος Βασιλειάδης καθώς έχουμε άριστες φιλικές σχέσεις.

Πως βλέπεις το κοινό των μαχητικών αθλημάτων στα Δωδεκάνησα, χωράνε εκεί οι διοργανώσεις, υπάρχει ζήτηση;

Το κοινό των μαχητικών αθλημάτων στα Δωδεκάνησα δεν υστερεί καθόλου θα έλεγα, από οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας. ο κόσμος παρακολουθεί αγώνες (όσο μπορεί) λόγω της μεγάλης απόστασης από τον κορμό της χώρας μας, οι διοργανώσεις χωράνε,και μάλιστα θα έλεγα ότι το κοινό διψάει για τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε στο κλουβί ξανά ως αθλητή ή θα αφοσιωθείς στους νέους σου ρόλους;

Xρήστο θα σου εξομολογηθώ κάτι…το αγωνιστικό πνεύμα στην ψυχή του αθλητή, είναι φλόγα που σιγοκαίει όσα χρόνια και αν περάσουν, θα μπορούσα να πω ότι όχι, έχω τελειώσει ως αθλητής, αλλά δεν θα το πω, είμαι ηδύ σε προετοιμασία για αγώνα ΜΜΑ..

Το κλείσιμο δικό σου!

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω, τον κύριο Δημήτρη Μπουντάκη και τον Κυριάκο Βασιλειάδη διότι δείχνουν στα Δωδεκάνησα τον τρόπο ζωής του αθλητή,του μαχητή, καθώς μαχητής δεν είναι μόνο αυτός που αγωνίζεται σε αγώνες, μαχητής είναι και αυτός που παλεύει να μη λείψει τίποτα στην οικογένεια του,που πολεμάει, δεν βρίσκει διεξόδους σε αλκοόλ ναρκωτικά,και άσχημους τρόπους ζωής..και ο αθλητισμός γενικά σε κάνει καλύτερο άνθρωπο ,ικανό να αντιμετωπίσεις ότι και αν έρθει. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.