25/04/2024

Κοτσιαντζής: «Μία από τις καλύτερες μου μάχες αυτή στο MMA Challenge»

Μία δυνατή μάχη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθηκαν στο MMA Challenge το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. αλλά και όσοι είναι συνδρομητές του καναλιού μας στο youtube) ανάμεσα στον σκληρό Κώστα Κοτσιαντζή και στον ταλαντούχο Ρόμπερτ Ογκανεσιάν. Όχι ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί δεν ισχύουν και ανάποδα αλλά στη συγκεκριμένη μάχη είδαμε γιατί ο μεν Κώστας ήταν το φαβορί αλλά και γιατί ο Ρόμπερτ θεωρείται δικαίως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα όχι μόνο στις ΜΜΑ αλλά και στην πυγμαχία και το Kickboxing που έχει ήδη αρκετές διακρίσεις.

Ειδικά στον πρώτο γύρο δυσκόλεψε αρκετά τον μεγαλύτερο σωματικά αντίπαλό του με τα πολύ εύστοχα και δυνατά χτυπήματα του με τον Κοτσιαντζή να αντέχει και να επιστρέφει δριμύτερος, ειδικά στον δεύτερο γύρο όπου τελείωσε και τη μάχη με υποταγή.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο μαθητής του Armagos Gym τα πήγαινε καλά και στο έδαφος, βελτιωμένος σε σχέση με τη μάχη του στο CFO και αν συνεχίσει έτσι δείχνει να έχει πολύ μέλλον. Την αξία το εξάλλου αναγνώρισε και ο αντίπαλός το.

«Έπαιξα με ένα πολύ αξιόλογο αντίπαλο που είχε και συνεχίζει να έχει τον σεβασμός μου! Είμαστε φίλοι έξω αλλά γι αυτή τη φορά μέσα στον αγώνα έπρεπε να γίνουμε για λίγα λεπτά αντίπαλοι..ήταν μια από τις καλύτερες μου μάχες πιστεύω μέχρι τώρα! Ελπίζω να την χάρηκε ο κόσμος όπως και εμείς..γιατί να μην ξεχνάμε είναι ένα άθλημα και αυτό!» μας είπε ο Κοτσιαντζής μετά τη νίκη του!