28/03/2024

Κορυφαίος Thai Fighter προκαλεί τον McGregor!

Με 347 αγώνες στην πλάτη του και τέσσερις παγκόσμιους τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες ο Saenchai έχει το δικαίωμα να προκαλεί τους πάντες και τα πάντα. Για τον συγκεκριμένο μαχητή δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις αφού από τους αρμοδίους του αθλήματος ο γνωστός σε όλο τον κόσμο Saenchai Sor. Kingstar συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους pound for pound Thai μαχητές του πλανήτη!

VLOG… ΞΥΛΟ: Βιντεάρα από τα παρασκήνια του FFC 22

Ο αξιοσέβαστος Saenchai σύμφωνα με δημοσιεύματα σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει στις ΜΜΑ και ήδη μάλιστα φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από τον Georges St. Pierre για να μεταβεί και να προπονείται στο «Tristar Gym». Η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται 100%  από την πλευρά του «GSP», όμως ένας αθλητής του επιπέδου του Saenchai δεν θα έλεγε ποτέ ψέματα, αλλά αυτό που επιβεβαιώνεται είναι ότι ο κορυφαίος μαχητής του Muay Thai θέλει να παίξει με τον Conor McGregor.

 Οι καλύτερες στιγμές του Saenchai

 Το… μυστικό όπλο του Ταϊλανδού

Και όχι απλά θέλει να παίξει, αλλά τον προκαλεί στα ίσα μέσω ενός βίντεο το οποίο δημοσίευσε στα social media δηλώνοντας σίγουρος κιόλας για τη νίκη του.