18/04/2024

«Κορυφαίος pound for pound ο McGregor»

Ο πρόεδρος του UFC ήταν καλεσμένος στην εκπομπή  «The Michael Kay Show» και ξεκαθάρισε πως η επιτομή του κορυφαίου μαχητή όλων των κατηγοριών στις ΜΜΑ είναι ο Conor McGregor. 


Τεκμηριώνοντας την απάντησή του στο 100% ο Dana White είπε πως κατά τη δική του άποψη ο Ιρλανδός πρωταθλητής είναι ο κορυφαίος pound for pound στις ΜΜΑ αυτή τη στιγμή και ο λόγος:

«Τα media μιλούν και γράφουν για pound for pound χωρίς να συμπεριλαμβάνουν μέσα στον Conor McGregor. Πώς γίνεται αυτό; Ο τύπος ήταν στις 145lbs και έγινε πρωταθλητής. Ανέβηκε στις 155lbs. και έγινε πρωταθλητής και νωρίτερα κέρδισε και έναν που από φυσικό του παίζει στις 170lbs. (σ.σ. Nate Diaz). Αυτή είναι η έννοια του κορυφαίου P4P. «

Υπενθυμίζουμε πως ανά τα χρόνια ο πρόεδρος του UFC Dana White εκφράζει ανοιχτά τις σκέψεις του για τον κορυφαίο των κορυφαίων έχοντας αναφερθεί με τον σχετικό χαρακτηρισμό για τους εξής μαχητές: Anderson Silva, Georges St-Pierre, Jon Jones, Anthony Pettis, Renan Barao και Demetrious Johnson.

Ο Dan White εν μέσω των δηλώσεών του αποκάλυψε το πλάνο του οργανισμού για event στη Ρωσία. Αγώνας της βραδιάς σύμφωνα με τον πρόεδρο ενδέχεται να είναι η υπεράσπιση της lightweight ζώνης από τον McGregor κόντρα στον Nurmagomedov. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο)