25/04/2024

Καταδικασμένη θεωρεί την middleweight κατηγορία ο Rockhold

O πρώην πρωταθλητής Luke Rockhold έχει επιστρέψει δυναμικά στα πράγματα και περιμένει να πάρει αγώνες που θα του αποφέρουν πολλά χρήματα καθώς φτάνοντας στα 33 του χρόνια νιώθει ότι πρέπει να κάνει… οικονομίες. Τι λέει όμως για την middleweight κατηγορία; 


Καταστροφή για την middlweight κατηγορία θεωρεί τον αγώνα του Bisping με τον GSP ο πρώην πρωταθλητής σε UFC και Strikeforce, Luke Rockhold.

Σύμφωνα με τον σκληρό Αμερικανό κανείς από τους δύο MMAer δεν πρόκειται να υπερασπιστεί τη ζώνη του μετά το παιχνίδι τους γιατί αμφότεροι δεν αντέχουν στην πίεση γεγονός που οφείλεται στο προχωρημένο της ηλικίας τους για τα αθλητικά δρώμενα. Κυρίως ο Rockhold επιμένει για τον GSP για τον οποίο λέει ότι θα χάσει τη Γη κάτω από τα πόδια του όταν καταλάβει που έχει… μπλέξει ελέω της απόφασής του να αλλάξει division.

Από την πλευρά του ο Rockhold που μίλησε στο «The MMA Hour» είπε πως είναι έτοιμος για αγώνες που θα του προσφέρουν χρήματα, αλλά και για να πάρει πίσω τη ζώνη του αφού θεωρεί πως εκείνος τελικά θα παίξει με τον interim πρωταθλητή, Robert Whittaker καθώς όποιος και να νικήσει από το Bisping vs. GSP θα αποσυρθεί την επόμενη ημέρα.