20/04/2024

Καλά κάνει και δεν περιμένει τον McGregor ο Khabib

O Nurmagomedov μας «έφτιαξε» χθες με το poster του φανταστικού UFC Μόσχας με πρωταγωνιστή αυτόν κόντρα στον Ιρλανδό αλλά το αγωνιστικό του πρόγραμμα βαδίζει σε πιο ρεαλιστικούς δρόμους.

Όπως ακριβώς είχε πει ο πατέρας και προπονητής του προ ημερών έτσι και ο Khabib εξέφρασε την επιθυμία του να βγει… σέντρα με τον Tony Ferguson για τον interim τίτλο της lightweight και σε περίπτωση νίκης θα’χει «δεμένο» τον Conor απ’όλες τις πλευρές.

Σύμφωνα με τον Khabib θα περιμένει το UFC για να δει αν θα κλειστεί για τον Μάιο – Ιούνιο αγώνας με τον Ιρλανδό πρωταθλητή -τώρα σύντομα- σε διαφορετική περίπτωση θα ζητήσει τον αήττητο επί εννέα παιχνίδια μαχητή από την Καλιφόρνια.

Για τον εξαίρετο παλαιστή από το Νταγκεστάν ο Ferguson αποτελεί σούπερ επιλογή για μάχη αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του τη δεδομένη στιγμή είναι ο δεύτερος καλύτερος μετά απ’αυτόν.

Πάντως και το UFC έχει δείξει διάθεση να κάνει αυτό το ματς μια και σε παλαιότερο «σταύρωμα» η μάχη στράβωσε εξαιτίας του τραυματισμού που είχε υποστεί ο Tony τον περασμένο Απρίλιο….