29/03/2024

«Κακός πυγμάχος ο McGregor, πρωτόγονος μπροστά στον Mayweather»

Ποια είναι τα δύο βασικά «όπλα» που δίνουν οι περισσότεροι στον Conor McGregor για την πυγμαχική μάχη με τον Floyd Mayweather;


Το ότι ο Floyd έχει μεγαλώσει πολύ, άρα μπορεί να είναι πιο αργός και πιο ευάλωτος και ότι ο Conor έχει χέρι για νοκ άουτ άρα έχει την «Punchers chance» μια ελπίδα δηλαδή ότι έστω και με ένα χτύπημα, μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε εσείς αλλά ο Teddy Atlas, προπονητής πυγμαχίας που έχει βγάλει παγκόσμιους πρωταθλητές και σχολιαστής, δεν έχει την ίδια άποψη.

“Δεν θα είναι ανταγωνιστικό. Έχεις ένα τύπο που θα σου πούνε ότι έχει μια Punchers chance, αλλά θα μπει στον ρινγκ με μια αμυντική διάνοια.  Και εκμεταλλεύονται τις φαντασιώσεις σας. Μαχητές όπως ο Maidana, Pacquiao, Canelo, έχουν καλύτερες γροθιές από τον McGregor και είναι καλύτεροι πυγμάχοι. Δεν μπορούσαν να τον χτυπήσουν. Δεν μπορούσαν να τον πονέσουν. Οπότε ποια Punchers Chance. Είναι μόνο λόγια για να πουλήσουν την μάχη. Στην πραγματικότητα, δεν έχει ούτε αυτό».

Ενώ κανείς δεν αμφισβητεί ότι στο ΜΜΑ ο Conor έχει δυνατά χτυπήματα, μπορούμε να τον συγκρίνουμε σαν πυγμάχο με τον Pacquiao και τον Canelo;;