18/04/2024

Και τα μυαλά…στο κλουβί στο GFC 5

Στη βάση τoυ επιστρέφει η διοργάνωση GFC του Γιώργου Βεντούρα, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο promoter στην επίσημη σελίδα του στο Facebook και η Theofanous Elite Team σχολιάζει τη συμμετοχή του δικούς της  Θανάση Dragnev! Διαβάστε:

Το πέμπτο μέρος της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό στάδιο του Tae Κwon Do στο Παλιό Φάληρο. Στον χώρο, δηλαδή, που πραγματοποιήθηκαν τα δύο πρώτα events της διοργάνωσης και ενθουσίασαν τους φίλους των μαχητικών αθλημάτων.

Και σε αυτή την διοργάνωση το Fight Club Galatsi θα δώσει δυναμικό παρόν με την παρουσία του Θανάση Dragnev, ο οποίος θα μπει στο οκτάγωνο του GFC για να αντιμετωπίσει τον επίσης πολύ σκληρό  Γιάννη Σαββέρα από το ΑΕΙΜΑΧΟΝ του Γιώργου Μαυρωνά.

Ο Dragnev της Theofanous Elite Team είναι από τους λίγους αθλητές που τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στο έδαφος αλλά και στην όρθια μάχη. Νικητής της οκτάδας του Versus πέρυσι τέτοια εποχή κερδίζοντας στον τελικό τον Ελ Σιντ Γκρούντα, θεωρείται εξαιρετικός grappler και προέρχεται από νίκη στο ΜΜΑ με Knock Out επι του Νίκου Σπανού στο Knock Out 1.

Οι δύο τους θα αγωνιστούν στα μείον 78 κιλά με κανόνες UFC και κλείνουν μία πολύ δυναμική main card για το GFC 5 στις 25 Ιανουαρίου στο κλειστό του Tae Kwon Dο.

Καλή επιτυχία.

– See more at: http://www.fightclubgalatsi.gr/katigoria-newn-fight-club-galatsi/kai-ta-myala-sto-kloubi-tou-gfc-5/#sthash.kqDbMcPj.0Mbbi1ok.dpuf