25/04/2024

Και ο Nurmagomedov θα παίξει στο UFC 205

Αδικημένη φιγούρα στην ΜΜΑ κοινωνία είναι και ο Khabib Nurgmagomedov

Ο αήττητος μαχητής πίστεψε ότι θα πάρει τελικά αγώνα τίτλου, αφού το είπε και ο Dana σε πρώτη φάση, αλλά το ματς για την lightweight εναντίον του Eddie το χαίρεται ο Conor McGregor.

O ΜΜΑer από το Νταγκεστάν της Ρωσίας γκρίνιαξε σε πρώτη φάση κατηγορώντας το UFC πως στήνει πια αγώνες… τεράτων, όμως μερικές ώρες αργότερα ο οργανισμός τον ανακοίνωσε για το ιστορικό event της Νέας Υόρκης και προφανώς βρέθηκε η χρυσή τομή.

Αντίπαλος του Khabib θα είναι ο Michael Johnson των 10 ηττών. Ο «Menace» νίκησε πριν από δύο εβδομάδες πανεύκολα τον Poirier με ΚΟ στον πρώτο και πήρε το μεγάλο ματς. Νωρίτερα είχε δύο συνεχόμενες ήττες από Nate Diaz και Dariush.

Φαβορί είναι ξεκάθαρα ο Nurmagomedov που αν τελικά κάνει το 24-0 στο ρεκόρ του τότε απλά θα πρέπει να πάει στο… σπίτι του πρωταθλητή, όποιος είναι αυτός μετά το «205» και να του πάρει τη ζώνη! Υπενθυμίζουμε πως το event θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου.

***Στο τελευταίο του παιχνίδι ο Ρώσος νίκησε τον όχι ισάξιό του Darrell Horcher με TKO στον δεύτερο πριν από αρκετούς μήνες. 

Η στιγμή που ο Dana ανακοίνωσε και αυτό το παιχνίδι φανερώνει τη χαρά των φαν: