25/04/2024

Και ο Anderson Silva θέλει … Conor McGregor

Άλλος ένας τοπ μαχητής του UFC εκφράζει την θέλησή του να αντιμετωπίσει τον Conor McGregor μέσα στο οκτάγωνο, ο… Middleweight Anderson Silva.

Ο Βραζιλιάνος που παίζει συνήθως στα 84 κιλά δήλωσε ότι θα ήθελε να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή των.. 66 κιλών Conor McGregor σε κάποια Catchweight κατηγορία (ανάμεσα στα 77 και τα 84 δηλαδή).

Χάσε κιλά και καταπολέμησε το άγχος κάνοντας ΜΜΑ!

«Είναι μία πρόκληση που θέλω να πραγματοποιήσω. Δεν έχω ζητήσει ποτέ να αντιμετωπίσω κάποιον, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω τις ικανότητες μου με τον Conor Mcgregor. Θα ήθελα και ένα rematch με τον Nick Diaz και τον Michael Bisping.

xartis

Νομίζω ο Conor McGregor είναι εξαιρετικός Striker αλλά δεν τα πήγε καλά στην τελευταία μάχη του γιατί έπαιξε το παιχνίδι του Nate Diaz και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Τα αδέρφια Diaz έχουν πολύ αντοχή. Πρέπει να τον σεβαστείς, η ήττα από τον Diaz δεν μειώνει την καριέρα του καθόλου. Αυτοί είναι μαχητές που θέλω να αντιμετωπίσω. McGregor, Diaz και Bisping γιατί αυτή η μάχη δεν τελείωσε καλά.» 

Για την ώρα ο McGregor μάλλον καταλήγει να αντιμετωπίσει ξανά τον Nate Diaz στα 77 κιλά και ενώ υπάρχουν πολλά ερωτηματικά αν μπορεί να ξανακατέβει στα 66 κιλά, το να ανέβει ακόμη παραπάνω για να παίξει μάχη που δεν θα είναι καν για τίτλο, όσο μεγάλο όνομα και να είναι ο Anderson, φαντάζει απίστευτο. Συν ότι ο Anderson είναι μεγάλος και μακρύς 84ρης, αν είχε θέμα με το reach του Nate Diaz με τον Anderson δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει.