25/04/2024

Και ξαφνικά Χριστοδούλου vs Πλασάρης

Μεγάλο ματς προέκυψε μετά την αντικατάσταση του Διονύση Denny Prokopos στο MMA Challenge Pro αφού ο Χρήστος Πλασάρης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Τόνυ Χριστοδούλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η αλλαγή αφορά τον αγώνα Τόνυ Χριστοδούλου και Διονύση Denny Prokopos όπου ένα πρόβλημα υγείας του Ελληνοαμερικανού αθλητή Διονύση Denny Prokopos θα του στερήσει την συμμετοχή του στο MCP8. Αντικαταστάτης του θα είναι ο αθλητής που στο MCP7 δεν κατάφερε λόγω δικού του τραυματισμού να αγωνιστεί με τον Τόνυ Χριστοδούλου και αναφερόμαστε στον Χρήστο Πλασάρη ο οποίος θα τον αντιμετωπίσει σε έναν αγώνα με Grab Fight Rules.

Οι δύο αθλητές θα έρθουν αντιμέτωποι έστω και με διαφορετικούς κανόνες για να λύσουν τις διαφορές που μείνανε σε εκκρεμότητα από την προηγούμενη διοργάνωση. Όσο για το Διονύση Denny Prokopos υπόσχεται ότι θα είναι κοντά μας στο MCP9 και να μας παρουσιάσει τα καταπληκτικά του κόλπα».

Να θυμίσουμε πως υπήρξε άλλη μία αλλαγή αυτή του Νίκου Γαλλή με τον Μοχάμεντ Κυρ Αχμέτ που θα αντιμετωπίσει τον Βαλέριο Ακριτίδη. Αναλυτικά:

«Δύο αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στο MCP8. Η μία αφορά τον Βαλέριο Ακριτίδη με τον Νικόλαο Γαλλή όπου αποτελούσε ρεβάνς και επιθυμούσε διακαώς ο Βαλέριος να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Γαλλή αλλά ο τραυματισμός του Νικολάου Γαλλή δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την προετοιμασία του παρόλο που το πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή στερώντας προς το παρόν αυτόν τον αγώνα από τον Βαλέριο. 

Ενημερώνουμε το κοινό ότι στον πρώτο τους αγώνα ο Ακριτίδης Βαλέριος παρόλο που είχε πιστοποιημένους πολλαπλούς τραυματισμούς στα γόνατα, στους ώμους και στη γάμπα, δεν έκανε πίσω γιατί η ποντιακή του ψυχή δεν του το επέτρεψε και έτσι με πείσμα και αποφασιστικότητα μπήκε στο κλουβί για να αγωνιστεί με τον πιο έμπειρο αντίπαλό του.  

Ο αντικαταστάτης του Γαλλή θα είναι ο αθλητής Μοχάμεντ κυρ Αχμέτ ο οποίος έχει περάσει στην πρόκριση του Νοεμβρίου και δικαιωματικά μπορεί να αγωνιστεί απέναντι στον Βαλέριο Ακριτίδη».