25/04/2024

Ισοπέδωσε την Van Zant! Εύκολα ο Sage Northcutt

Μια εκπληκτική Rose «The Thug» Namajunas, έκανε μια σχεδόν τέλεια εμφάνιση στο κλουβί του UFC πριν από λίγες ώρες όπου και ισοπέδωσε την αγαπημένη της Reebok Paige Van Zant. Το τέλος ήρθε στον πέμπτο γύρο με υποταγή (rear naked choke) αλλά ήταν τόσο επιβλητική η εμφάνιση της Namajunas που αν πήγαινε σε απόφαση το ματς θα είχε τουλάχιστον δύο 10-8 γύρους. Η 21 χρονή Van Zant έδειξε ότι είναι ανθεκτική και μάχιμη αλλά έχει ακόμη δρόμο μπροστά της. Μικρή είναι θα ανέβει πάλι. Η Namajunas βλέπει τώρα την πρωταθλήτρια Jedrzejczyk και με τέτοια εμφάνιση κέρδισε πολλά «συν» στις ελπίδες της.

Namajunas

 

Εύκολα ο Sage Northcutt

Τόσο εύκολα όσο περίμενε η πλειοψηφία του ΜΜΑ κόσμου, κέρδισε ο 19χρονος Sage Northcutt τον 2ο αγώνα του στο UFC κόντρα στον Cody Pfister. Ο δεύτερος εκτός από ένα takedown στην αρχή του 1ου γύρου δεν κατάφερε κάτι άλλο και ο Northcutt τελείωσε το ματς στον 2ο γύρο με γκιλοτίνα. Ήρθε η ώρα νομίζω για ένα άλμα στο επίπεδο των αντιπάλων του.

 

Rose Namajunas tirou Paige VanZant pra nada, dominando a luta do início ao fim, e no último round finalizando. Algo a se observar é a raça de VanZant que amostrou ter um coração de leoa!

Δημοσιεύτηκε από MMA World στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Ele ta chegando.. Sage Northcutt finaliza Pfister com uma guilhotina no segundo round

Δημοσιεύτηκε από MMA World στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015