26/04/2024

«Θυμάσαι όταν μου κουβαλούσες τις τσάντες Dana;»

Ο Floyd Mayweather και ο Dana White συνεχίζουν τη μεταξύ τους κόντρα με τον αήττητο μποξέρ να είναι ο τελευταίος που εξαπέλυσε τα πυρά του προς τον πρόεδρο του UFC. 


Προ μερικών ημερών ο Floyd χαρακτήρισε… κωμικό τον Dana που έκανε την πρόταση των 25.000.000 δολαρίων ώστε να τον φέρει απέναντι στον Conor McGregor. Με νέες του δηλώσεις του ο Mayweather έσπευσε να υπενθυμίσει στον White το κοινό τους παρελθόν, αλλά και το γεγονός πως την τελευταία φορά που πληρώθηκε 25 εκατομμύρια για να μπει στο ρινγκ ήταν πριν από περίπου 10 χρόνια.

«Dana White, θυμάμαι τότε που κουβαλούσες τις τσάντες μου. Και θυμάμαι Dana White που σου είχα δείξει μεγάλη αγάπη. Είχες μια μικρή εταιρία την Bullenbeisser και φορούσα δωρεάν το σήμα σου στο σορτσάκι μου.

Ήμουν πάντα καλός μαζί σου αλλά εσύ ξαφνικά κούρεψες τα μαλλιά σου και το παίζεις σκληρός, τόσο σκληρός. Παραμένεις πάντως υπάλληλος. Τα μεγάλα αφεντικά ήταν οι Fertitta και πούλησαν την επιχείρηση και εσύ συνεχίζεις να είσαι υπάλληλος.»

Ο Floyd πάντως δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Dana για την πρόταση, χαρακτηρίζοντάς την πλουσιοπάροχη και πως δεν… φτύνει τα 25 εκατομμύρια γιατί είναι πάρα πολλά χρήματα. Αναλύει όμως πως από τους δύο του αγώνες με τον Canelo και τον Pacquiao εξοικονόμησε κοντά στα 500.000.000 δολάρια, οπότε τα νούμερά του είναι μακράν μεγαλύτερα απ’αυτά που προσφέρει ο πρόεδρος του UFC.