19/04/2024

Θα παίξει ξανά στο UFC ο Conor McGregor;

Είτε χάσει είτε κερδίσει τον Floyd Mayweather στις 26 Αυγούστου, ο Conor McGregor μόνο κερδισμένος θα βγει απ’αυτή την περιπέτεια. Τι γίνεται όμως με τις ΜΜΑ και το UFC από εκεί και έπειτα;


Αυξάνοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 100.000.000 δολάρια ο Conor McGregor έχει κάθε δικαίωμα να σταματήσει να αγωνίζεται και να απολαύσει τη ζωή του όπως αυτός θέλει.

Ο Dana White σε συνέντευξη που παραχώρησε γνωστοποίησε τις προθέσεις του Ιρλανδού ως προς το ΜΜΑ μέλλον του μετά τις 26 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του UFC, ο Conor McGregor θέλει να μπει στο κλουβί και πάλι μέσα στο 2017!

«Αυτός είναι ένας από τους εκατομμύρια λόγους που κόσμος αγαπάει αυτό το παιδί. Είναι τρελός και κρατάει τις υποσχέσεις του. Μου είπε πως θέλει να αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2017 στο UFC και πιστεύω θα το κάνει.»

Το ερώτημα που γεννάται βέβαια από εδώ και πέρα πως ο Conor McGregor με τα 100.000.000 στην τσέπη θα επιστρέψει για να παίξει στο UFC με λιγότερα; Παλαιότερα ακόμη και ο Dana White εξέφρασε τον προβληματισμό του αυτό, αλλά τώρα έχει αλλάξει τις δηλώσεις του, όπως συνηθίζει να κάνει για να θολώσει τα νερά.

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Φλοριάν Μάρκου: «Έχω θυσιάσει τα πάντα και θα φτάσω στην κορυφή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπιτάκος: «Δεν το μετάνιωσα! Θα το έκανα ξανά και ξανά»

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK