24/04/2024

Θα μπει σε… κλουβί ο Seagal; (VIDEO)

Επιμέλεια: Χρήστος Μπάρδας

Λίγο πιο σοβαρά από όσο θα έπρεπε πήρε το αστείο του Randy Couture ο Steven Seagal, όταν άκουσε ότι ο Αμερικανός βετεράνος των ΜΜΑ δήλωσε ότι θα επέστρεφε στο κλουβί μόνο για μία μάχη μαζί του, προφανώς αστειευόμενος αφού, με όλο το σεβασμό στα πολλά νταν του στο Aikido, δεν θα άντεχε πάνω από μισό λεπτό.

«Αναρωτιέμαι ποια ήταν η πρόθεσή του όταν είπε ότι είπε. Πάντα πίστευα ότι ο Randy ήταν ένας κύριος και φίλος» απάντησε στον Ariel Helwani για το θέμα ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι εδώ. Οποιοσδήποτε μπορεί να με βρει όποτε θέλει. Αν ο Randy θέλει να παλέψουμε μπορεί να έρθει να με βρει. Θα είναι δωρεάν και σε κάποιο μέρος χωρίς κόσμο. Δεν παίζω με κανόνες, δεν πολεμάω έτσι. Είμαι άνθρωπος με τιμή αλλά είμαι και μαχητής».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Seagal σχολιάζει και το ενδεχόμενο να γίνει το Superfight GSP vs Anderson Silva, τονίζοντας ότι ο βραζιλιάνος έχει το πλεονέκτημα όχι μόνο στο βάρος και το ύψος αλλά και στην τεχνική και τις μαχητικές ικανότητες, ώστε να κερδίσει τη μάχη άνετα.

Τέλος, σχολίασε και τον Jon Jones λέγοντας ότι ο Αμερικάνος είναι ουσιαστικά hewvyweight και σε μία μάχη με τον Anderson θα έχει τρομερό πλεονέκτημα όγκου και ύψους.