20/04/2024

Θα γίνει το GSP – Anderson Silva; O Dana απαντάει…

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες γύρω από τη συμφωνία των πλευρών St. Pierre και Anderson Silva για αγώνα στο Τορόντο και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της διεξαγωγής του UFC στην πόλη του Καναδά τον ερχόμενο Δεκέμβρη.

Ο Dana White ο αρμόδιος επί των θεμάτων για αγώνες και event ρωτήθηκε από δημοσιογράφους εάν τελικά ευσταθούν οι… συνωμοσίες που θέλουν τον οργανισμό να’χει «κλειδώσει» αυτό το διαχρονικά τεράστιο παιχνίδι…

Δυστυχώς, για τους οπαδούς του ενός και του άλλου ο πρόεδρος του UFC έδειχνε 100% σίγουρος όταν είπε: «Σε καμία των περίπτωση! Μιλάμε για μεγάλο ψέμα…» 

Σύμφωνα με τον Dana ο GSP δεν θέλει πραγματικά να επιστρέψει στις μάχες: «Στο Georges δεν άρεσαν οι αγώνες ακόμη και την εποχή που αγωνιζόταν. Τελείωσε στην κορυφή και δεν νομίζω να θέλει πραγματικά να επιστρέψει μετά από τρία χρόνια και να ρισκάρει τα πάντα!»

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις ο White τις έχει κάνει και στο πρόσφατο παρελθόν με τον Καναδό σούπερ – σταρ να αντιδρά τότε αναφέροντας ότι ο πρόεδρος κάνει το παιχνίδι του.

Πάντως όταν ο Dana λέει σε κάτι όχι τότε συνήθως τα πράγματα έρχονται… τούμπα αν αναλογιστεί κανείς ότι μία ημέρα πριν τη σχετική ανακοίνωση διαβεβαίωνε τον κόσμο πως το McGregor – Alvarez δεν θα γίνει και ο Khabib θα είναι αυτός που θα παίξει για τον τίτλο….