25/04/2024

Θέλουν το Fedor – Wanderlei οι Ιάπωνες του Rizin!

Μια μάχη μεταξύ των δύο μεγαλύτερων θρύλων του PRIDE FC, θέλει να κλείσει ο Nobuyuki Sakakibara, αφεντικό του νεοσύστατου Rizin αλλά και του PRIDE! Ο Ιάπωνας CEO ανακοίνωσε ότι σύντομα θα μεταβεί στις ΗΠΑ για να μιλήσει με τον «Axe Murderer» για να αγωνιστεί στην διοργάνωσή του και μάλιστα να του προτείνει μάχη με τον «Last Emperor» Fedor Emelianenko.

Ο Wanderlei Silva έχει να αγωνιστεί 3 χρόνια από την νίκη του επί του Brian Stann στο UFC της Ιαπωνίας και μετά από διάφορα μπλεξίματα με απαγορευμένες ουσίες και μια δικαστική διαμάχη με το UFC (την οποία και έχασε) τελικά κατάφερε να μείνει ελεύθερος από το συμβόλαιό του.

Ο Βραζιλιάνος, παρότι προφανώς δεν βρίσκεται στα ντουζένια του όπως στην εποχή του PRIDE, παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς μαχητές και στην Δύση και στην Ανατολή ενώ ο Fedor είναι ο… Fedor. Αυτό είναι ένα ματς που θα ήταν ωραίο και στο Bellator αλλά νομίζω ότι φωνάζει «ΙΑΠΩΝΙΑ».

Όσον αφορά τα κιλά, ο Wandy έχει ξαναπαίξει στην Heavyweight κατηγορία, ενάντια στον Cro Cop, όπου στην δεύτερη μάχη μάλιστα ήταν πιο βαρύς από τον Κροάτη! Δεν είναι πια και …τζόβενο αλλά λογικά δεν θα κολλήσει εκεί το θέμα.